Assistent Controller

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Functieomschrijving
Als Assistent Controller kom je te werken binnen het nieuwe Financial Shared Service. In deze functie heb je een breed pakket aan afwisselende werkzaamheden en werk je in teamverband samen aan projecten ter verbetering van onze administratieve processen. Samen met jouw team Financial Shared Service (in totaal 7 collega’s, inclusief de teamleider) ben je verantwoordelijk voor het leveren van een hoogwaardige financiële administratie en maandafsluiting.

Je vindt het een uitdaging om de business op allerlei fronten te voorzien van bruikbare managementinformatie. Je zal je daarom bezighouden met (het ondersteunen van) de periodieke afsluitingen, rapportages en btw-aangiftes. Je kunt hierbij denken aan het uitvoeren van onder andere kwaliteitscontroles op de financiële administratie, het maken van periodieke boekingen, het periodiek aansluiten van data uit de verschillende systemen en het updaten en verder ontwikkelen van diverse rapportages. Je zal ook een belangrijke rol spelen in het verzamelen van data ten behoeve van de jaarlijkse accountantscontrole.

Naast de belangrijke reporting rol die je zal uitvoeren draag je ook zorg voor het maken en boeken van betaalvoorstellen. Het controleren, coderen en boeken van inkoopfacturen behoort ook tot jouw takenpakket waarin je een signalerende functie hebt als het gaat om de hoogte van de facturen. Je bent hierin nauwkeurig en toont oog voor detail. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens voor de grootboekadministratie, het zorgvuldig afhandelen van herinneringen en aanmaningen en het controleren van grootboekposten/kostenplaatsen. Het bewaken van de debiteurenportefeuille is voor jou geen onbekend terrein. Je kunt je goed vastbijten in een debiteurendossier en laat deze pas los wanneer je zeker bent dat de gegevens kloppen. Je bent tevens het aanspreekpunt voor onze leveranciers en collega’s uit de business.

De belangrijkste activiteiten zijn:
Reporting; voorzien van bruikbare managementinformatie;
Actief bezighouden met periodieke afsluitingen, rapportages & Btw-aangiftes;
Controleren, coderen en boeken van inkoopfacturen;
Verwerken van gegevens voor de grootboekadministratie, het zorgvuldig afhandelen van herinneringen en aanmaningen en het controleren van grootboekposten/kostenplaatsen;
Verzamelen van data ten behoeve van jaarlijkse accountantscontrole;
Aanspreekpunt voor leveranciers en collega’s uit de business.

De ideale kandidaat
Beschikt over een gezonde dosis teamspirit, verantwoordelijkheidsgevoel en toont eigenaarschap in de uitoefening van je werkzaamheden; Je bent communicatief vaardig en klantgericht. Een echte zelfstarter die goed samen kan werken en continue wil verbeteren; Je bent in het bezit van een Hbo diploma, bij voorkeur in een financieel-administratieve richting zoals Bedrijfseconomie of Finance & Control; Ten minste 5 jaar werkervaring als Financieel Administratief Medewerker (of soortgelijke rol); Ervaring met Microsoft Office Excel (pré).

Dit krijg je van ons
Salaris van €2.790 tot €4.366 bruto
Persoonlijk budget van 24% van je brutosalaris welke je vrij kan besteden; bijvoorbeeld voor meer vrije dagen of extra salaris. Bij volledige uitbetaling van het persoonlijk budget stijgt het salaris naar €3.459 tot €5.413 bruto per maand.
20 vakantiedagen en 4,5 dagen spaarverlof bij een fulltime dienstverband;
Uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden, want we investeren graag in jou;
Goede pensioen regeling, waarvan 70% van de premie wordt betaald door de werkgever;
Laptop van de zaak;
Onbeperkt reizen met openbaar vervoer met een OV vrij-abonnement of een reiskostenvergoeding
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, Advies/Consultancy, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, MBO, Assistent Controller, Controlling, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Randstad