Finance Professional

Functieomschrijving

Start in een netwerk van 40 talentvolle en ambitieuze finance-professionals: onze Athletes. Werk als accountant aan projecten op efficiëntie, automatisering en procesoptimalisatie bij klanten als KLM, Stedin en Philips. Tegelijkertijd krijg je alle ruimte om aan de slag te gaan met je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Met opleidingen en trainingen passend bij je talent zet je snel stappen in je carrière in finance en control.

Athlete bij Career Control
Verder die ladder op, dat is wat jij wilt. Dat gaat je zeker lukken met ons Athletes programma. Terwijl jij bepaalt welke opleidingen en trainingen je wilt volgen, zit je ongeveer iedere 6 maanden op een nieuwe opdracht bij aansprekende klanten in de markt. Grote namen, die niet kunnen wachten om je in te zetten als GL-accountant, assistent-controller of business of financial controller. Jij: 

 • bedenkt verbeteringen voor het boekhoudproces.
 • ziet welke processen kunnen worden geautomatiseerd.
 • weet hoe klanten efficiënter kunnen werken, zodat er minder achterstand ontstaat.
 • begeleidt de verandering en trekt deze projecten.

Career Control helpt met de beste match
Dat doen we voor bedrijven in de Randstad, Noord-Brabant en Limburg. Op specialisme en op persoonlijkheid. We leveren tijdelijke capaciteit op basis van detachering voor projecten, pieken in de werkdruk of vervanging tijdens zwangerschapsverlof of ziekte. Met het enthousiasme en de expertise van onze professionals maken we het verschil en ontzorgen we de klant.

Collega’s verrassen we met de beste uitjes. Het zomerevenement en foute kerstfeest zijn traditie. We rijden soms een casino met echte croupiers naar binnen of nodigen een inspirerende spreker uit. Ons kantoor op de 20e etage midden in Utrecht heeft een eigen kroeg met dartbord en een prachtig uitzicht over de hele stad. In Eindhoven zit ons kantoor gewoon in het PSV-stadion. Omdat het kan. Je parkeert je auto gratis voor de deur. We zijn een platte en informele organisatie. Kom gerust naar kantoor op je sneakers en als je de directie tegenkomt op de gang, gebruiken we elkaars voornaam.

Diegene die wij zoeken

Jij hebt zin om als Finance Professional je tanden te zetten in veel verschillende soorten opdrachten. Daar ben je flexibel in. Zo leer je namelijk het meest. Je groeit binnen no-time door naar business controller of financial controller. Het enige wat je mee hoeft te nemen is:

 • een hbo- of wo-diploma richting Finance & Control, Accounting of Bedrijfseconomie.
 • zo’n 3 jaar ervaring binnen de finance.

Dit krijg je van ons

Naast ons Athletes programma, waar we écht aan de slag gaan met je talent, bieden we je als accountant op basis van een fulltime dienstverband:

 • een brutomaandsalaris tussen € 3.000,- en € 5.000,-, passend bij je talent.
 • een werkweek van 36 tot 40 uur.
 • 25 vakantiedagen per jaar bij een werkweek van 40 uur.
 • een laptop en mobiele telefoon.
 • een ruim opleidingsbudget.
 • na een proeftijd van twee maanden direct een vast contract.
 • een pensioenregeling via Stipp Pensioenfonds.
 • een leaseauto of volledige reiskostenvergoeding. 

De beste match voor deze vacature: dat ben jij!
Heb jij het in je om als accountant een Athlete te worden? Dan leren we je graag beter kennen. Het is simpel. Klik op ‘direct solliciteren’ en laat voor 1 juli je cv of LinkedInprofiel achter. Je krijgt binnen 3 dagen een reactie. Voer 2 positieve gesprekken en leer gelijk je nieuwe collega’s kennen. Binnen een week heb je een nieuwe baan!

Bij Career Control houden we van snelheid en duidelijkheid. Ook zijn we dol op mensen die vragen stellen. Tijdens het sollicitatiegesprek of voordat je solliciteert. Stel jouw vragen nu alvast aan onze collega Rick via 06-13026182

   


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, Controlling, Financiele dienstverlening, Utrecht, Financiele Administratie, Randstad, Controller, Financial Controller