Interim AP specialist HBO

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Wat ga je doen?
Op het internationale hoofdkantoor van onze klant in de regio Zoetermeer gaat men de komende maanden op het Shared Service Center bezig met het wegwerken van achterstanden in de crediteuren administratie. Tot voor kort gebeurden deze werkzaamheden decentraal en momenteel zoekt men tijdelijk ondersteuning van meerdere beginnende professionals, met veel energie, die in het begin met name operationeel komen ondersteunen om daarna in samenwerking met de interne stakeholders meer vorm en inhoud te geven aan hun eigen rol. In de loop der tijd komt er zeker ruimte om je op meerdere vlakken te onderscheiden.
De interim Payable Specialist is operationeel verantwoordelijk voor het uitvoeren van boekhoudkundige taken met betrekking tot het efficiënt bijhouden en verwerken van de crediteurenadministratie. De focus ligt voor namelijk op crediteuren in Nederland en de rest van Europa. Je werkt de achterstanden weg en helpt bij het verder stroomlijnen van het proces. Verder vormen de ICO-facturen een focus gebied.

Je rapporteert aan de teamleider Accounts Payable & Receivable.

Wat verwachtten wij van jou? 

  • Onze ideale kandidaat krijgt de ruimte om de eigen inzichten voor een efficiënte en effectieve aanpak in samenspraak met de teamleider realiteit te maken. Kortom een hele leuke uitdaging.
  • Vanzelfsprekend beschik je over sterke organisatorische/numerieke vaardigheden en ben je in staat om de crediteuren administratie nauwkeurig bij te houden en te registreren.
  • Je bent liefst in het bezit van een HBO diploma.
  • Het werken met een systeem voor het bijhouden van financiële informatie kent voor jou geen geheimen en eventuele problemen weet je snel te herkennen en op te lossen.

Wij bieden
Een uitdagende tijdelijke opdracht die een mooie eerste of tweede stap biedt op de financiële administratie. Werken binnen een dynamische omgeving bij een multinational die écht iets van je verwacht! De eventuele mogelijkheid om een vast contract te verdienen in "de detachering" bij Career Control.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, MBO, Betalingen, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Financieel Medewerker