Junior Controller

Junior Controller (36 uur)

Gezamenlijk, informeel en ondernemend, zijn enkele voelbare waarden binnen Canna Corporate B.V. in Oosterhout. Vanuit het kantoor in Nederland wordt financiële ondersteuning geboden aan circa 10 landen in Europa. Samen met circa 35 medewerkers in Nederland, wordt binnen een fijne informele sfeer gewerkt aan de verdere groei en ontwikkeling van de organisatie. Canna is een wereldwijde handelsorganisatie gespecialiseerd in hoogwaardige voedingstoffen voor planten.

Deze ambitieuze club streeft naar groei en daar kun jij als junior controller een belangrijke bijdrage aan leveren. Jij komt het beste tot je recht in een internationale werkomgeving, waarin je snel moet schakelen en je kritisch mee mag denken over de verdere professionalisering van de organisatie. De diversiteit aan B.V. ’s en producten in combinatie met internationale wet- en regelgeving, maakt de financiële organisatie uitdagend en daarmee wordt jouw analytisch vermogen flink op de proef gesteld. Je bent ambitieus en gedreven om te leren en je ziet dat dit een mooie kans is als opstap voor je verdere carrière.

Op het kantoor gevestigd in Oosterhout werk je nauw samen met het financiële team en krijg je dagelijks begeleiding en “training on the job” van de controller. Je rapporteert aan de CFO. In deze rol start je bij de basis, zodat je de organisatie goed leert kennen en dat van daaruit ontwikkel je jezelf steeds meer richting controlling werkzaamheden.

Hieronder een kleine greep uit de werkzaamheden;

 • Verantwoordelijk voor de financiële administratie van meerdere Europese entiteiten om zodoende alle processen te leren kennen.
 • Brede en afwisselende ondersteunende werkzaamheden bij de periodieke afsluitingen en analyseren van periodieke financiële rapportages.
 • Opstellen van overige management rapportages.
 • Controleren en analyseren van de financiële administratie van verschillende Europese entiteiten.
 • De controller gevraagd en ongevraagd voorzien van afwijkingen en relevante ontwikkelingen.
 • Assisteren bij de implementatie van een nieuwe ERP omgeving.
 • Meedenken over verdere professionalisering en automatisering van de processen.

Om succesvol te zijn in deze mooie groeirol, zoeken wij een proactieve zelfsturende persoonlijkheid met minimaal een afgeronde financiële HBO opleiding en 1 tot maximaal 2 jaar werkervaring binnen een internationale werkomgeving. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en affiniteit met IT.

Mocht je net klaar zijn met je studie, dan ben je ook van harte welkom om te reageren.

Wat heeft Canna jou te bieden?

 • Een uitdagende leertraject binnen een groeiende internationale organisatie.
 • Veel vrijheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen en mee te groeien met het bedrijf.
 • Tevens veel ruimte om mee te denken over de verdere professionalisering van de organisatie.
 • Afhankelijk van je kennis en ervaring zal het salaris liggen in de schaal van 2.500 tot 3.000 euro per maand op basis van 40 uur

Enthousiast geworden?

Stuur dan je cv en korte motivatie naar Hella@Brainfish.nl door gebruik te maken van de 'Solliciteren Button'

De werving voor deze rol is exclusief uitbesteed aan Brainfish, direct reageren heeft geen toegevoegde waarde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, € 2.000 - € 3.000, HBO, Agrarische bedrijven, Assistent Controller, Controlling, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Controller, Noord-Brabant