Tendermanager

Een stabiele schakel zijn in de huidige zorgketen, binnen een duurzaam en mensgericht zorglandschap. Dat is waar jij aan mee bouwt als Tendermanager bij Kersten Hulpmiddelen!

Wat ga je doen?
Als Tendermanager monitor je actief aanbestedingsplatforms en acteer je direct op publicaties, marktconsultaties en vragen en signalen uit de markt. Daarnaast ben je samen met je projectteam verantwoordelijk voor het tijdig uitbrengen van complete en onderscheidende offertes en inschrijvingen en het coördineren van het gehele proces daaraan voorafgaand en voor zover van toepassing daarop volgend. Je regisseert en coördineert daarbij het gehele tenderproject vanaf publicatie, marktconsultatie, het stellen van vragen, inschrijving, verificatie tot aan evaluatie.

Samen met de relatiemanagers onderhoud je contacten over de ontwikkelingen binnen gemeenten. Zo blijft je op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt, waardoor je klantbehoeftes goed weet in te schatten en hier op het juiste moment op weet in te spelen. Aanvullend houd je ontwikkelingen bij in de Hulpmiddelenbranche en de drie wettelijke regelingen (Zvw, Wmo en Wlz).

Je leidt zelfstandig tendertrajecten en bent verantwoordelijk voor het opstellen en bijhouden van een tender jaarplanning. Verder presenteer je managementsamenvattingen en voortgangsrapportages aan je projectteam, het commercieel team en de directie.

Met onze ambitie hebben we als Contract- & Tenderteam een mooie uitdaging op de agenda staan om ons steentje bij te dragen aan het succes van Kersten Hulpmiddelen. Jij kunt hier een belangrijke rol in spelen.

Wat vragen wij van jou:
Vanzelfsprekend heb jij ervaring op het gebied van aanbestedingen. Je weet de behoefte van de klant én de oplossing die Kersten daarvoor biedt feilloos in de juiste toon op papier te zetten.

Jouw oog voor detail, verantwoordelijkheidsgevoel en de sterke relaties die je zowel intern als extern goed onderhoudt helpen daarbij. Je bent sociaal, weet de juiste prioriteiten te stellen en beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen.

Verder vragen wij:

  • minimaal over een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur op het gebied van commerciële economie, communicatie, marketing of sales ;
  • minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol (ervaring met Europese aanbestedingen voor dienstverlening in het kader van dienstverlening aan gemeenten of de zorg).

Wat kan je van ons verwachten?
Het draait om mensen! We geven jou dan ook de verantwoordelijkheid om mee te denken over hoe we Kersten nog sterker in de markt kunnen zetten en bieden jou ruimte om te groeien en te ontwikkelen.

Daarnaast kan je rekenen op:

  • Een salaris, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring en wat ligt op maximaal € 4.739,50 bruto per maand op basis van 40 uur;
  • Conform de CAO Metaal & Techniek ontvang je 25 vakantiedagen. Werk je 40 uur per week, dan ontvang je nog eens 13 ADV dagen. Werk je minder dan 40 uur dan is je ADV verrekend in je salaris;
  • Jouw gezondheid en inzetbaarheid vinden wij belangrijk, daarom hebben wij een uitgebreid duurzaam inzetbaarheidsbeleid met onder andere een jaarlijkse inzetbaarheidsbonus die je kunt besteden aan activiteiten die bijdragen aan jouw inzetbaarheid (denk bijvoorbeeld aan contributie van de tennisclub of een cursus mindfullness). Verder dragen we bij aan je fitnessabonnement en is er een bijdrage in de aanschaf van een fiets wanneer je met de fiets naar je werk komt;
  • Ook op het gebied van kennisontwikkeling investeren we in jou: in overleg met jou kijken we graag hoe we deze ontwikkeling vorm geven. Dat kan door coaching, inzet van ons online leerportaal (met een breed scala aan e-learnings) of het volgen van een opleiding;
  • Uiteraard heb je de mogelijkheid om, in overleg, deels vanuit huis te werken. Wij zorgen er vanzelfsprekend voor dat je hierin gefaciliteerd wordt! Wel vinden we het belangrijk om regelmatig als team bij elkaar samen te komen op onze locatie in Houten, het draait immers om mensen (en dus ook om collega’s);
  • Als organisatie vinden wij het belangrijk om bij te dragen aan de maatschappij. Dat doen we niet alleen door onze producten, maar ook door inclusief ondernemen.

Ga jij ervoor?
Wil je ons helpen om onze verdere groei te realiseren? En te komen werken bij een mensgericht bedrijf als teamlid van het Contract- en Tenderteam? Reageer dan vandaag nog. Wij maken graag kennis met je!

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of whatsapp Bert van der Zee (06-109 206 31) of mail naar bertvanderzee@kerstenhulpmiddelen.nl.

Jouw motivatiebrief en CV kun je sturen aan onze afdeling Mens & Organisatie:

m-o@kerstenhulpmiddelen.nl. o.v.v. Vacature Tendermanager.

Wie zijn wij?
Bij Kersten Hulpmiddelen willen we een verschil maken in het leven van mensen, jong en oud, die te maken krijgen met een fysieke beperking. Het ontwikkelen van excellente hulpmiddelenzorg binnen een duurzaam en mensgericht zorglandschap is onze stip op de horizon. Wil je meer informatie over het werken bij Kerstenhulpmiddelen? Bekijk dan onze website.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, HBO, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, Financiele dienstverlening, Utrecht, Financiele Administratie