Financial Accounting & Tax Analist

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Wie zijn wij

Bij PreZero geloven we in gesloten kringlopen. We zamelen afval in, sorteren en bewerken het tot grondstoffen waar we nieuwe producten mee maken. Zo werken we aan zero waste: geen verspilling van grondstoffen. En dat is hard nodig als we onze aarde nog lang willen blijven gebruiken. We kunnen ons geen afval veroorloven. We moeten kringlopen sluiten. Van flesjes weer flesjes maken. Minder verspillen. Slimmer ontwerpen en produceren. Verder denken voor een duurzaam morgen.

Dat vraagt om verandering, echte verandering. Onze collega’s zijn de sleutel tot die verandering en de basis voor groei. Bij ons werken mensen die verder denken voor een duurzaam morgen.

Bij PreZero Nederland werken we met zo’n 2.000 collega’s aan die verandering, op meer dan 40 locaties. Maar we hebben ook collega’s en locaties in Duitsland, Oostenrijk, België, Italië, Polen, Zweden en de Verenigde Staten. PreZero is onderdeel van de Schwarz Group, waar ook de Lidl bij hoort.

Wat ga jij doen?

Jij stelt jaarrekeningen op voor de vennootschappen binnen PreZero Nederland, maakt samen met ons team verschillen tussen Duitse, Nederlandse en Fiscale verslaggeving inzichtelijk en zorgt ervoor dat deze verschillen vastgelegd worden in de administratie. Je stelt btw-aangiftes op en wordt actief betrokken bij het verbeteren van processen. Dit is een greep van de werkzaamheden binnen deze nieuwe functie.

Zijn we er dan? Nee hoor, zeker niet! Je werkt aan diverse projecten, zowel met teams binnen Nederland als daarbuiten, bijvoorbeeld op het gebied van accounting en transfer pricing. Daarnaast zul jij je ontwikkelen tot (mede) aanspreekpunt voor collega’s in de organisatie ten aanzien van financiële en fiscale aspecten.

 Wat neem jij mee?

 Een hands on mentaliteit en een kritische en analytische instelling. Je hebt minimaal HEAO BE/AC of vergelijkbaar en een aantal jaren relevante ervaring. Je hebt voldoende basiskennis van financiële verslaggeving. Kennis van SAP is een pré, maar is niet noodzakelijk, net als kennis van belastingen. We vinden het veel belangrijker dat je affiniteit met fiscaliteit hebt en/of de wil om te leren. De voertaal is Nederlands, goed kunnen communiceren in Engels of Duits is een pré.

 Wat bieden wij jou? 

 Je komt te werken in een relatief klein Financial Control team op ons hoofdkantoor in Arnhem. Doordat we een sterke groei doormaken willen wij jou graag aan ons team toevoegen. Je werkt in deze rol nauw samen met de tax manager van PreZero Nederland. Het is een leuke nieuwe functie met verantwoordelijkheid en vrijheid om je werk in te delen. Binnen onze (internationale) organisatie zijn voldoende doorgroeimogelijkheden!

  • Een professioneel team, goede (inwerk)begeleiding, informele sfeer en hybride werken
  • Een goed salaris passend bij jouw kennis en ervaring en uiteraard goede secundaire arbeidsvoorwaarden 
  • 27,5 vakantiedagen
  • Collectieve regelingen zoals bedrijfsfitness en zorgverzekering  
  • Mogelijkheid tot deelname aan het fietsplan en met korting aanschaffen van een device

  Meer informatie of solliciteren?

Bel of mail Marco Delwig via 06-20452072 of marco.delwig@prezero.com Solliciteer via de button! 

#monster

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Betalingen, Controlling, Utrecht, Gelderland, Financial Controller, Financieel Adviseur, Transport/Logistiek/Opslag