IT Auditor

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

DIT GA JIJ DOEN
Als IT Auditor ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant. Dit kan vanuit je rol in ondersteuning van accountants zijn bij de controle van jaarrekeningen of bij het uitvoeren van een zelfstandige IT Audit of adviesopdrachten. De zelfstandige opdrachten kunnen een breed spectrum van het IT Audit domein afdekken. Hierbij valt te denken aan informatiebeveiliging, maar ook software implementatie en/of AO/IB. Je werkzaamheden voer je zelfstandig uit of samen met een Junior IT Auditor.

De standplaats is niet enkel gebonden aan Eindhoven, maar is ook mogelijk op een van onze andere vestigingen. 

DIT BEN JIJ
Jij heb de afgelopen twee jaar relevante (IT) Audit ervaring opgedaan, bent proactief en met jouw professioneel kritische instelling lever jij een bijdrage aan onze kwaliteit. Je bent daarom ook nooit uitgeleerd en ben je van naturen leergierig.

Als IT Auditor herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Afgeronde HBO/WO Studie Information Management, (Technische) Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie;
  • Bezig met RE opleiding, eventueel aangevuld met CISA opleiding;
  • ICT kent voor jou weinig geheimen;
  • Initiatiefrijk, accuraat en stressbestendig;
  • In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te functioneren;
  • Goede communicatieve vaardigheden in zowel woord als geschrift;
  • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en je bent maatschappelijk betrokken.

DIT BIEDEN WIJ
Bij RSM leer je snel, ontwikkel je je snel en geef je zelf richting aan je carrière. We bieden je een uitdagende, motiverende omgeving waarin je je optimaal kunt ontwikkelen. RSM beschikt over de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer. Daarnaast bieden we je goede arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een goede studieregeling: Wij vinden het belangrijk dat jij je ontwikkelt. Daarom bieden wij een goede studieregeling en de mogelijkheid tot het volgen van vaktechnische opleidingen en soft skills-trainingen. In het eerste jaar krijg je de mogelijkheid om jouw CISA certificaat te behalen en later de mogelijkheid om het RE traject te volgen.
  • Corona: Als nieuwe collega krijg jij voorrang om de eerste weken op kantoor ingewerkt te worden. Daarna is de mogelijkheid om zowel thuis als op kantoor te werken. Zo word jij fysiek en online begeleid!
  • Onboarding: Wij zorgen voor een goede start van jouw nieuwe job. Zo word jij door onze innovatieve en persoonlijke onboarding app al meegenomen in onze organisatie voorafgaand jouw eerste werkdag.

DIT ZIJN WIJ
RSM is wereldwijd het zesde netwerk van zelfstandige accountancy- en belastingadviesorganisatie met ruim 860 kantoren in meer dan 123 landen en ruim 51.000  professionals. Met 600 professionals verdeeld over 9 vestigingen in Nederland staat RSM midden in de maatschappij. De lokale betrokkenheid, gecombineerd met de regionale expertise en het internationale RSM-netwerk maakt RSM tot een uitstekende sparringpartner voor middelgrote organisaties. Daarnaast beschikt RSM over een eigen Vaktechniek- en Opleidingsbureau. Zo zorgen we er voor dat onze medewerkers kwalitatief hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden, klanten spiegelen wanneer dat nodig is en altijd oog hebben voor de impact die we als RSM in de maatschappij willen hebben. Meer informatie over werken bij RSM vind je via Wij zijn RSM.

JIJ X WIJ

Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie? Stuur je vraag via onderstaand Whatsapp nummer of neem contact op met:

Contactpersoon: Pernille Kelderman
Telefoonnr. werk: 06 - 82 62 39 34
E-mail werk: pkelderman@rsmnl.nl


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, Audit, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Auditor, Financiele dienstverlening, Noord-Brabant