Manager IT Audit

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

DIT GA JIJ DOEN
Samen met de Senior Manager IT Audit en Director IT Audit zal jij, mede verantwoordelijk zijn voor het aansturen van het team en draag je het kwaliteitsoogmerk, visie en beleid van RSM uit naar collega’s en klanten. Jij beheert een eigen portefeuille en zorgt voor de juiste planning en coördinatie van de werkzaamheden, waarbij ook de juiste uitvoering van de IT audit werkzaamheden tot jouw takenpakket horen. Daarnaast behoort het opstellen van advies-, audit- en assurance-rapporten tot jouw takenpakket.

De standplaats is niet enkel gebonden aan Amsterdam, maar is ook mogelijk op een van onze andere vestigingen. 

DIT BEN JIJ
Jij heb de afgelopen acht jaar relevante (IT) Audit ervaring opgedaan, bent proactief en met jouw professioneel kritische instelling blijf je leergierig en lever jij een actieve bijdrage aan onze kwaliteit.

Als IT Auditor herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Afgeronde HBO/WO Studie Information Management, (Technische) Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie of gelijk waardig;
  • Afgeronde CISA & afgeronde RE opleiding is een pré, ingeschreven bij NOREA;
  • Initiatiefrijk, accuraat en stressbestendig;
  • Leidinggevende capaciteiten;
  • In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te functioneren;
  • Goede communicatieve vaardigheden in zowel woord als geschrift;
  • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en daarnaast ben je maatschappelijk betrokken.

DIT BIEDEN WIJ
RSM beschikt over de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer. Daarnaast bieden we je uitgebreide arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een goede pensioenregeling.
  • Een goede werk-privé balans: Natuurlijk werken we hard, maar werken is niet het enige wat we belangrijk vinden. Samen werken we aan een goede werk-privé balans.
  • Een goede mobiliteitsregeling: Een leaseauto/budget of reiskostenvergoeding.

DIT ZIJN WIJ
RSM is wereldwijd het zesde netwerk van zelfstandige accountancy- en belastingadviesorganisatie met ruim 860 kantoren in meer dan 123 landen en ruim 51.000  professionals. Met 600 professionals verdeeld over 9 vestigingen in Nederland staat RSM midden in de maatschappij. De lokale betrokkenheid, gecombineerd met de regionale expertise en het internationale RSM-netwerk maakt RSM tot een uitstekende sparringpartner voor middelgrote organisaties. Daarnaast beschikt RSM over een eigen Vaktechniek- en Opleidingsbureau. Zo zorgen we er voor dat onze medewerkers kwalitatief hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden, klanten spiegelen wanneer dat nodig is en altijd oog hebben voor de impact die we als RSM in de maatschappij willen hebben. Meer informatie over werken bij RSM vind je via Wij zijn RSM.

JIJ X WIJ

Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie? Stuur je vraag via onderstaand Whatsapp nummer of neem contact op met:

Contactpersoon: Joris Hemmes
Telefoonnr. werk: 06 82 06 80 00
E-mail werk: jhemmes@rsmnl.nl

Interesse?

Solliciteer via de 'Solliciteerbutton'


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Actuariaat, Onbepaalde tijd, WO, < 1 jaar, Fulltime, Amsterdam, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, Audit, HBO, 3-5 jaar, Auditor, Financiele dienstverlening, Noord-Holland