Business Controller

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Ben jij die financieel bedrijfseconomisch adviseur die graag financiële informatie analyseert, interpreteert en adviseert? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Dan is dit iets voor jou!
Binnen de afdeling financiën zijn adviseurs actief die het zorgmanagement, de zorgteams en de raad van bestuur ondersteunen bij allerlei vragen op het gebied van bedrijfsvoering. Wij zijn op zoek naar een nieuwe adviseur, een business controller of zoals we dat binnen Thebe noemen, een Bedrijfs Economisch Adviseur.

Je krijgt een contract voor bepaalde tijd, namelijk 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Uren bespreekbaar tussen de 32-36 uur, werktijden flexibel in overleg. De startdatum is in overleg, bij voorkeur op korte termijn.

Je hebt een bedrijfseconomische of bedrijfskundige HBO opleiding afgerond én je hebt enkele jaren relevante werkervaring bij voorkeur in de gezondheidszorg. Je bent proactief en ondernemend. Je hebt een sterk analytische vermogen, overtuigingskracht, tact en adviesvaardigheden.

Maar in de werkelijkheid ben je veel meer dan dat! Je bent het wakend oog om bijzonderheden tijdig te signaleren. Je signaleert inefficiënte processen en initieert oplossingen. En bovenal vind je het leuk om je zorgcollega’s op eenvoudige wijze inzicht te geven in financiën.

Jouw werkdag

Hoe ziet je dag er uit als financieel bedrijfseconomisch adviseur?
Als financieel bedrijfseconomisch adviseur ben je een onderdeel van het domein financiën en je ontvangt leiding van de manager financiën. Dit domein bestrijkt de ondersteunende functies die te maken hebben met financiële- en salaris administratieve bedrijfsvoering voor de gehele organisatie en de daaraan gekoppelde in- en externe informatievoorziening en is daarmee een zeer belangrijke ondersteunende afdeling.

Je krijgt binnen onze visie de vrijheid om je werkzaamheden op je eigen manier goed te regelen. Je geniet van de voordelen van een grootschalige organisatie. Dit betekent volop scholingsmogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden. Thebe loopt voorop als het gaat om ontwikkelingen in de zorg. Vanuit onze visie staat eigen regie van de cliënt, vrijheid voor de medewerkers en intensieve samenwerking met ketenpartners centraal. En we staan niet stil!

Je vervult een belangrijke rol in (de totstandkoming van) de planning- & control cyclus. Je verstrekt, analyseert en interpreteert informatie waarmee je de (financiële) bedrijfsvoering volledig transparant maakt. Op basis van je adviezen (gevraagd en ongevraagd) en analyses kunnen de zorgmanagers besluiten nemen met betrekking tot de financiële bedrijfsvoering. Ook de zorgteams sta je bij indien er vragen zijn die betrekking hebben op ons werkgebied. Desgevraagd ondersteun je in projecten, onderzoeken of andere vraagstukken.

Over jou

  • Je hebt een bedrijfseconomische of bedrijfskundige HBO opleiding afgerond én je hebt enkele jaren relevante werkervaring bij voorkeur in de gezondheidszorg.
  • Je bent proactief en ondernemend.
  • Je hebt een sterk analytische vermogen, overtuigingskracht, tact en adviesvaardigheden.
  • Je bent in staat en gedreven om te reflecteren op eigen gedrag en is congruent in woord en gedrag.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou een fijne werksfeer en mogelijkheden om verder te groeien. In eerste instantie bieden we een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Na gebleken geschiktheid gaan we kijken naar de mogelijkheden voor een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Werken bij Thebe betekent ook een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT) krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen (bijvoorbeeld zorg- of auto), van korting op een private lease-auto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV en motivatie.

Wil je meer weten over de vacature?
Neem dan contact op met Jos Adriaans, manager financieen a.i. telnr. 06-15056228.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, In overleg, 5-10 jaar, Financiele dienstverlening, Business Controller, Financiele Administratie, Gezondheidszorg/Welzijn, Salaris Administratie, Controller, Noord-Brabant