Salarisadministrateur

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Salarisadministrateur
Gorinchem

We zoeken voor de salarisadministratie van Syndion een zelfstandige salarisadministrateur met ruime administratieve vaardigheden en gevoel voor de mensen achter de cijfers, voor ca. 20 uur per week.

De salarisadministratie
De salarisadministratie van Syndion valt, net als de financiële administratie en de cliëntadministratie, in organisatorisch opzicht onder de manager financiën. Je werkt nauw samen met je collega salarisadministrateur en met de afdeling HRM, en je onderhoudt contacten met medewerkers en leidinggevenden in geval van vragen omtrent de salarissen. Je voert je werkzaamheden uit op het Servicecentrum in Gorinchem, op loopafstand van het trein- en busstation Gorinchem.

Jouw functie
In jouw functie als salarisadministrateur ben je medeverantwoordelijk voor een correcte salarisverwerking volgens vastgestelde procedures, de cao Gehandicaptenzorg en wet- en regelgeving.

Waar nodig zoek je aansluiting met de financiële administratie en het grootboek. Je bewaakt de maandelijkse voortgang van de salarisrun en informeert de leidinggevende van de afdeling over relevante ontwikkelingen. Je verzorgt diverse rapportages waarmee zicht wordt gehouden op gewerkte uren, loonkosten en verlofsaldi. Je onderhoudt externe contacten met o.a. zorgverzekeraars, pensioenfonds en UWV. Verder beheer je de diverse applicaties en ben je superuser van de salarisapplicatie.

Je bent het aanspreekpunt voor medewerkers op het gebied van de salarissen. Incidenteel ondersteun je de manager financiën en de concern controller bij uiteenlopende vraagstukken, zoals het doorrekenen van de impact van een nieuwe cao. Een veelzijdige en uitdagende functie dus!

Wie zoeken wij?
Voor deze vacature kijken wij uit naar kandidaten met:

 • een relevante opleiding op mbo-niveau, richting salarisadministratie;
 • kennis van de cao Gehandicaptenzorg en salarispakketten, bij voorkeur Beaufort;
 • kennis van roosteren in de gezondheidszorg en roosterpakketten;
 • goede digitale vaardigheden, voornamelijk Office 365 en Excel;
 • boekhoudkundige kennis.


We zoeken een fijne collega met een servicegerichte instelling en goede communicatieve vaardigheden, die energie haalt uit het werken met cijfers én mensen, en die nauwkeurig kan werken met oog voor detail.

We staan open voor interne kandidaten met een passende achtergrond, waarbij het volgen van een opleiding tot salarisadministrateur (Praktijkdiploma Loonadministratie), tot de mogelijkheden behoort.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een uitdagende en afwisselende functie in een organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer.
 • Een aanstelling voor ca. 20 uur per week; bij voorkeur ben je beschikbaar op vrijdagochtend.
 • De cao Gehandicaptenzorg is van toepassing en je salaris voor deze functie bedraagt maximaal 3.154,00 euro bruto per maand (functiegroep 40) op basis van een 36-urige werkweek.
 • Je hebt recht op een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • We bieden je een jaarcontract met de (tussentijdse) mogelijkheid tot verlenging bij wederzijdse tevredenheid.
 • Kijk voor de uitgebreide informatie van onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op werkenbijsyndion.nl/solliciteren/arbeidsvoorwaarden.


Syndion. Doen we samen. Met jou?
Ben jij enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag vóór 6 juli a.s. jouw sollicitatie en cv via het sollicitatieformulier op onze website, waaruit blijkt dat je precies degene bent die we zoeken! Als dat zo is maken we graag direct plaats in onze agenda’s om met elkaar in gesprek te gaan.

Heb je nog vragen?
Wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact zoeken met Hanneke de Vocht, Manager Financiën, via 06 23 93 97 57. Zij staat je graag te woord!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, € 2.000 - € 3.000, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, MBO, Zuid-Holland, Gezondheidszorg/Welzijn, Salaris Administratie, Financieel Medewerker