Vermogenscoach

Vermogenscoach
32-40 uur | Amsterdam

Creëer je eigen toekomst
Inmiddels groeit Evi hard en dus is het tijd om ons Acquisitieteam uit te breiden met nieuw talent. Als Vermogenscoach bij Evi sta je mensen bij gedurende het onboardingsproces, zodat ze de best passende oplossing kiezen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het meedenken in hoe we onze doelgroep optimaal kunnen benaderen via de diverse on- en offlinekanalen.

Je bent het centrale aanspreekpunt voor specialistische klantvragen. Naast het actief najagen van commerciële kansen, werk je samen met Marketing in het opzetten van leadprogramma’s, denk je mee met conversie verhogende acties en ben je resultaat gedreven. Bij Evi is het namelijk belangrijk dat potentiële relaties zich goed geïnformeerd voelen als ze naast de digitale oriëntatie ook jou aan de lijn krijgen. Je gelooft in de meerwaarde van persoonlijke aandacht en daarmee de combinatie van on- en offline. Dit alles doe je natuurlijk met de drive om klanten te werven, maar vooral om hen vanaf het begin fan te maken van Evi’s aanpak!

Jouw talenten
Bij Evi laten we ons leiden door kennis, zijn we toekomstgericht, helder en dichtbij. Geldt dat ook voor jou? Durf je je kritisch op te stellen en voel je je thuis in een commerciële, resultaatgerichte omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding.
  • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring.
  • Je bent DSI gecertificeerd of bereid dit op korte termijn te behalen.
  • Je bent in het bezit van Wft Basis, Wft Vermogen of bereid deze te behalen.
  • Je bent commercieel gedreven en ondernemend.
  • Je bent prestatie- en targetgericht.

Zijn wie je bent
Onze klanten beleggen online, met de hulp van jouw 25 toekomstige collega’s. Door de toewijding en vakkennis van onze financiële professionals kan iedereen zijn of haar vermogen vergroten. Binnen Van Lanschot Kempen is Evi een efficiënt, hecht en ambitieus team.

Om duurzaam en toekomstgericht te werken, zijn inclusie en diversiteit onmisbaar. Een divers personeelsbestand heeft een belangrijke functie bij innovatie, wendbaarheid en weerbaarheid van de organisatie. Het is onze ambitie om de nieuwe instroom bij iedere afdeling meer divers te laten zijn dan de uitstroom. Als iemand vertrekt, wordt er gezocht naar een nieuwe collega die een aanvulling is op het betreffende team. Dat kan gaan over sekse, maar ook over leeftijd, nationaliteit, achtergrond, etc.

Daarnaast is ons doel om duurzame waarde te creëren voor al onze stakeholders, op een manier die bijdraagt aan oplossingen voor de meest urgente mondiale uitdagingen. We geloven dat als we – samen met onze stakeholders – bijdragen aan een duurzamere wereld, iedereen hiervan profiteert.

Turning your talent into value
Turning talent into value. Dat is wat we doen! Want als jij waarde toevoegt, dan mag je dat van ons natuurlijk ook verwachten. Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal en we geven onze medewerkers dan ook talloze mogelijkheden om te groeien als persoon en in het vakgebied. We bieden jou daarom aantrekkelijke en transparante arbeidsvoorwaarden, met oog voor de toekomst, persoonlijke ontwikkeling en met ruimte voor flexibiliteit:

  • Een salaris passend bij jouw kennis & ervaring.
  • Middels een flexibel budget (bestaande uit vakantiegeld, 13de maand en 7 bovenwettelijke vakantiedagen) kan je bij ons deels jouw secundaire arbeidsvoorwaarden samenstellen. Denk aan extra verlof, de wereld ontdekken met een sabbatical, een abonnement bij de sportschool of een nieuwe fiets; het is allemaal mogelijk!
  • De mogelijkheid om een langere periode verlof op te nemen in de vorm van een sabbatical, of om een langere periode bij je kinderen thuis te zijn of om bijvoorbeeld voor een familielid te zorgen als dat nodig is.
  • Een studiekostenregeling voor persoonlijke en vakinhoudelijke opleidingsmogelijkheden.

Toon je interesse!
Ben je er klaar voor om met ons waarde toe te voegen? Om onze klanten te verrassen met jouw vakkennis en specialisme? En een Vermogenscoach van de toekomst te worden? Bij 3 keer een volmondig ‘ja’ kunnen we niet wachten om kennis met je te maken. Solliciteer direct via de sollicitatiebutton.

Wil je eerst nog meer weten? Wim Ravestein beantwoordt al je vragen via +316 13 100 233 of w.ravestein@vanlanschot.com.

Acquisitie stellen wij niet op prijs.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, 1-3 jaar, HBO, In overleg, Financiele Administratie, Financieel Adviseur, Noord-Holland, Zakelijke dienstverlening