Junior medewerker bedrijfsvoering

Junior medewerker bedrijfsvoering

(32 uur)

 

Als junior medewerker bedrijfsvoering (BVO) ben je samen met je collega, medewerker bedrijfsvoering, de spil in de bedrijfsvoering van het sociaal domein. Jullie pakken gezamenlijk de financiële en administratieve uitdagingen op en hebben een belangrijke rol op de interne controle. Je zorgt er bijvoorbeeld voor dat tussenrekeningen aansluiten en dat de sub-administratie aansluit bij de gemeentebrede financiële administratie. Je codeert en verwerkt facturen en monitort regionale kosten. Je levert vanuit jouw rol ook een bijdrage aan de P&C-cyclus. Tot slot voer je ondersteunende werkzaamheden uit zoals het opstellen van rapportages met betrekking tot de kosten in het sociaal domein.

Midden-Delfland is een kleine gemeente dus samenwerking in de regio is een ‘must’. Onder regie van de medewerker bedrijfsvoering onderhoud je contacten en werk je samen met collega’s in de regio op het gebied van Jeugdhulp en WMO.

 

Welkom in Midden-Delfland!

Ben jij een veelbelovend talent of heb je je strepen inmiddels verdiend? Zolang jij met kennis en toewijding jouw vak uitoefent én onze liefde deelt voor Midden-Delfland, ben je welkom bij ons.

 

Wat ga je doen?

 • opstellen en aansluiten van tussenrekeningen en de sub-administratie met de financiële administratie
 • controleren van (administratieve) processen en het leveren van een bijdrage aan de optimalisering
 • coderen van facturen en verwerken van betalingen
 • loonaangifte over de uitkeringen
 • monitoren en verwerken van regionale kosten
 • diverse ondersteunende werkzaamheden met betrekking tot de P&C-cyclus en opstellen van rapportages.

Wat vragen we van je?

 • hbo bachelor werk- en denkniveau, blijkend uit een opleiding en/of relevante werkervaring
 • aantoonbare werkervaring op het gebied van financiën, bij voorkeur opgedaan bij een overheidsinstantie zoals een gemeente
 • ervaring met de Suites voor Sociaal Domein van Centric is een pré
 • affiniteit met Excel

 

Onze ideale kandidaat is leergierig, open en collegiaal. Je bent nauwkeurig. Je handelt vakkundig en hebt affiniteit met cijfers en complexe administratieve processen. Je bent een netwerker en je pakt makkelijk de telefoon op om complexe zaken met je interne en externe collega’s af te stemmen. We juichen toe dat jij verder denkt dan de grenzen van je vakgebied. Aandacht en kwaliteit zijn daarbij jouw sleutelwoorden.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden je een jaarcontract met uitzicht op een vast contract. Heb jij jezelf al bewezen in een soortgelijke functie bij een gemeente? Dan bieden wij je een vast contract aan.

 • je salaris is maximaal € 3.732 bruto per maand (functieschaal 8, trede 11 bij 36 uur)
 • individueel keuzebudget van ruim 17% van je salaris
 • je kunt doorgroeien naar een volgende loonschaal
 • flexibele werktijden geven je de mogelijkheid werk en privé goed op elkaar af te stemmen
 • Ben je ambitieus of ‘gewoon’ nog niet uitgeleerd? Wij juichen het toe als jij je verder wilt ontwikkelen

 

Over je nieuwe team

Je werkt binnen de afdeling Samenleving en Dienstverlening in het team Uitvoering in een dynamische omgeving. In dit team zijn de volgende disciplines ondergebracht: Werk en Inkomen, Inburgering, Schuldhulpverlening, Administratie sociaal domein, Applicatiebeheer sociaal domein, Bedrijfsvoering sociaal domein.

Het Team Uitvoering is flink in beweging. Momenteel ligt onze focus op het optimaliseren van onze dienstverlening door de bedrijfsvoering in het sociaal domein op onderdelen te vernieuwen en opnieuw in te richten. Daarnaast ligt de focus op het versterken van de samenwerking tussen de verschillende disciplines binnen het sociaal domein.

 

Meer weten over Midden-Delfland?

Blader door ons Welkom in Midden-Delfland boekje [via www.middendelfland.nl/kennismaking] en verwonder je over onze prachtige plek tussen de steden. Bekijk via dezelfde link ons filmpje met streekondernemers en voel hun passie voor onze Cittaslow. En kijk voor meer informatie over onze organisatie, onze arbeidsvoorwaarden en de sollicitatieprocedure op www.middendelfland.nl/vacatures

 

Zo solliciteer je!

Enthousiast, na het lezen van onze vacature? Mail uiterlijk 18 juli 2022 naar sollicitaties@middendelfland.nl. of upload je CV en motivatiebrief via onze sollicitatiepagina.

 

Informatie

Misschien heb je nog wat vragen over de functie of de sollicitatieprocedure. Aarzel niet te bellen of stuur een e-mail.

 • Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Cathalijn Moraal, teamleider Uitvoering. Zij is bereikbaar via telefoonnummer (015) 380 42 41 of (06) 280 77 537 en e-mailadres cmoraal@middendelfland.nl.
 • Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Alice van Woudenberg, P&O adviseur. Zij is bereikbaar via telefoonnummer (015) 380 41 15, mailadres avanwoudenberg@mmiddendelfland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, Gemeente, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Financieel Medewerker