Salarisadministrateur

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

INTRODUCTIE
In deze rol ben jij onmisbaar voor de organisatie. Zonder jouw inzet en scherpe blik, worden de werknemers niet tijdig beloond voor hun werk. Ben jij onze nieuwe collega op de salarisadministratie? De koffie of thee staat klaar!

WAT GA JE DOEN?
Samen met je collega’s op onze vestiging in Kwintsheul (op het kantoor van Boutkan Partners) verzorg je de salarisadministraties voor al onze klanten. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor de complete loonverwerking, maar je onderhoudt ook contact met de klanten en de betrokken instanties. Daarnaast geef je advies aan de klant, gevraagd maar nog liever ongevraagd. Wat we vooral belangrijk vinden is dat je een pro actieve en positief kritische houding hebt. Wij zoeken iemand die mee wil denken over de ontwikkeling van de afdeling en zo onze dienstverlening naar een hoger plan kan tillen. 

WAT KRIJG JE VAN ONS
Onze Vitacon Luteijn West (onderdeel van Stolwijk Kennisnetwerk, SKN) kernwaarden diepgang, samen, kwetsbaar opstellen en ondernemend staan centraal. In een team van gedreven en betrokken collega’s, krijg je alle ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. Die ruimte ervaar je ook in de eigen verantwoordelijkheid die je al direct krijgt. Ook vinden wij het belangrijk om op een prettige manier met elkaar samen te werken, alle deuren staan open voor een vraag of een praatje en we hebben regelmatig leuke bedrijfsactiviteiten.

Verder bieden wij jou:

  • Een passend salaris op basis van jouw ervaring en kennis
  • Een goede werk en privé balans
  • Reiskosten- en een internetvergoeding
  • Een laptop
  • Deelname aan onze leuke en gezellige personeelsvereniging

WAT BRENG JE MEE? 
Oprechte interesse voor het vak, de klant én jouw collega’s zijn de belangrijkste zaken die jou succesvol maken bij ons. Je bent de vraagbaak voor jouw collega's op het gebied van wet- en regelgeving en door kennis te delen begeleidt je ze naar een hoger niveau. Autonoom, besluitvaardig en stressbestendig daarin herken jij jezelf.

Verder breng je mee:

  • 5-10 jaar relevante werkervaring 
  • In het bezit van PDL en/of VPS
  • Ervaring met NMBRS pré

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Wij gaan graag met jou in gesprek. Heb je vragen over de vacature of over werken bij Stolwijk Kennisnetwerk? Hilde Grims-Peters staat voor je klaar. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 06 43 43 16 84 of per mail h.grims@sknetwerk.nl.

Wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton en binnen 2 werkdagen nemen wij contact met je op.

ONZE ORGANISATIE
Stolwijk Kennisnetwerk is er om het MKB en overheidsorganisaties in Midden- en Oost-Nederland te laten groeien. Wij zijn één van de grotere, breed georiënteerde kennis- en adviesorganisaties en werken samen vanuit zeven specialistische labels. Stolwijk Kennisnetwerk is gespecialiseerd in accountancy, fiscaliteit, HRM, IT, bedrijfsoverdracht en herstructurering.

Vanuit intrinsieke interesse werken ruim 200 professionals samen om onze relaties doelgericht te begeleiden naar duurzaam succes. Wij zijn benieuwd naar wat hen drijft, wat hen uitdaagt en staan naast hen in alle facetten van het ondernemerschap. Onze organisatie is sterk in ontwikkeling en groeit hard. Ondertussen blijven we “klein” genoeg om persoonlijk en regionaal betrokken te blijven.
 

Wil je meer weten over Stolwijk Kennisnetwerk? Kijk dan eens op onze website: https://stolwijkkennisnetwerk.nl/


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, In overleg, Administratief Medewerker, MBO, 5-10 jaar, Financiele dienstverlening, Zuid-Holland, Randstad, Salaris Administratie