Medior Assistent Accountant

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Voor onze nieuwe vestiging in Helmond zoeken wij een medior assistent accountant die het als een uitdaging ziet om samen met een aantal andere collega’s deze vestiging verder mee vorm te gaan geven.

Details zijn voor jou van groot belang. Omdat je weet dat een klein onderscheid een groot verschil kan maken. In de balans, de aangiften en natuurlijk de jaarrekeningen. Jouw nauwkeurige ogen, daar vallen wij helemaal voor. Zelfs in een dynamisch samenstelteam houd jij de focus volledig op jouw doel: de cijfers.

Je bent kritisch en resultaatgericht. Niets neem jij klakkeloos over. Jij laat cijfers tot leven komen in heldere verbeteradviezen. En, wat echt een kunst is: je begrijpt de business van de klant en de klant begrijpt jou. Je dringt door tot de kern van de zaak en werkt graag samen met je collega’s aan een oplossing. Je kunt goed feedback geven en ontvangen en weet dat er maar één richting is die we samen opgaan: vooruit. Positief en enthousiast zet je je schouders onder iedere uitdaging die op je pad komt. En kom je er niet uit? Dan vraag je om hulp. Jouw drive is aan!

Koenen en Co 

Bij Koenen en Co geloven we dat al onze medewerkers het verschil maken bij onze klanten. Om dat goed te kunnen, beginnen we met onze klanten te begrijpen. We helpen ze met alle voorkomende vragen rondom hun bedrijfsvoering en natuurlijk zorgen we ervoor dat ze voldoen aan hun wettelijke financiële verplichtingen. Zo kunnen zij zich focussen op wat er voor hen echt toe doet: hun onderneming.

Maar we gaan verder. We willen weten wat onze klanten drijft. Wat hun uitdagingen zijn, waar ze wakker van liggen. Hun sterktes, hun zwaktes. En wat hun zakelijke en persoonlijke doelen zijn. Want juist dán kunnen we er zijn voordat zij ons nodig hebben. Zo maken we – als marktleider in Limburg voor het MKB – met 250 professionals vanuit vestigingen in Maastricht, Roermond, Venlo en Helmond, elke dag het verschil.

Opleiding en ervaring

Je hebt een afgeronde HBO opleiding (BE/AC) en hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring opgedaan in de branche.

Is deze functie op jouw lijf geschreven?

Maak gebruik van de 'Solliciteren Button' en stuur je CV, een korte motivatie en overtuig ons waarom jij degene bent die bij Koenen en Co het verschil gaat maken.!

Werken bij Koenen en Co

Jij bent er, voordat jouw klanten je nodig hebben.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, Belasting, 5-10 jaar, Assistent Accountant, Betalingen, Financiele dienstverlening, Limburg, Noord-Brabant