Senior Controleleider

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Je loopt voorop in de uitvoering van onze assuranceopdrachten. Zorgvuldig, kritisch en verantwoordelijk werk je samen met de klant en de externe accountant en coach je betrokken assistent accountants. Je maakt gezamenlijke doelen helder en verdeelt verantwoordelijkheden optimaal. Je bent een energieke spin in het web die boven alles begrijpt dat goed voorbeeld doet volgen. Integer en uiterst professioneel zet je je in voor een gedegen en onafhankelijk onderzoek.

Actuele ontwikkelingen op je vakgebied en nieuwe wet- en regelgeving volg je op de voet. Ook binnen het team en in de samenwerking met de klant werk je continu aan verbeteringen en sta je open voor de kennis van anderen. Kunnen werkprocessen beter of slimmer? Je bouwt aan goede relaties met klanten en collega’s en neemt verantwoordelijkheid voor het resultaat.

Binnen de Audit & Assurance B.V. werken 45 medewerkers iedere dag aan hun onafhankelijke taak voor uiteenlopende klanten in Limburg en Zuidoost-Brabant. In een cultuur van continu verbeteren, dragen we bij aan een gezonde financiële wereld en transparant ondernemerschap.

Opleiding en ervaring

Je bent afgestudeerd RA of studeert binnenkort af en je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de branche.

Is deze functie op jouw lijf geschreven?

Maak gebruik van de 'Solliciteren Button' en stuur je CV, een korte motivatie en overtuig ons waarom jij degene bent die bij Koenen en Co het verschil gaat maken.!

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, Audit, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Auditor, Controlling, Financiele dienstverlening, Controller, Limburg, Noord-Brabant