Manager Vaktechniek & Organisatie

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Manager Vaktechniek & Organisatie

Als Manager Vaktechniek & Organisatie lever je een initiërende bijdrage aan de kwaliteitsverbetering van onze audits en de voorgenomen innovatie bij onze audit praktijk.

Je houdt nauwlettend de ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving bij en je weet ook je weg te vinden in bijvoorbeeld de NV COS en  de Richtlijnen voor de Jaarverslaggeving. . Je hebt “feeling” met de automatisering van auditprojecten, waaronder tools als DataSnipper (Test of Detail Automation) en YouProvide (secured document transfer) en integratie van data-analytics in de audit methodologie.

Belangrijk is dat je ingewikkelde materie op een eenvoudige wijze naar de praktijk vertaalt , met praktische oplossingen komt en goed in staat bent om informatie  over te brengen aan gemotiveerde audit collega’s.

Het is geen gewone positie binnen een afdeling vaktechniek, je werkt niet alleen aan vaktechnische vraagstukken, je gaat een belangrijke bijdrage leveren aan de strategie van onze auditpraktijk, deelnemen aan innovatieprojecten zoals bijvoorbeeld integratie van data-analytics in de methodologie en je initieert de organisatorische inbedding van oplossingen.Je werkt hiervoor samen in een team van professionals, ervaren vaktechnische collega’s, wetenschappers en change management specialist.

Met andere woorden een unieke positie waarin je een belangrijke bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van onze audit praktijk.

Team

Als Manager Vaktechniek & Organisatie werk je grotendeels zelfstandig en zorg je voor goede afstemming met de kwaliteitsverantwoordelijke audit partner en de compliance officer, Je initieert of neemt deel aan projecten met andere professionals. In deze rol kan je – in goed overleg – je eigen tijd indelen.

Onze auditpraktijk met meer dan 80 audit collega’s is verspreid over onze vestigingen in Amsterdam, Delft, Rotterdam en Woerden.

Interesse?

Klik op de 'Solliciteerbutton' hieronder!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Amsterdam, Bepaalde tijd, HBO, 3-5 jaar, In overleg, 5-10 jaar, Betalingen, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Randstad, Rotterdam, Financieel Manager