Young Finance Professional

Functieomschrijving

Start in een netwerk van 40 talentvolle en ambitieuze finance-professionals: onze Athletes. Terwijl je als finance professional gave opdrachten doet bij klanten als KLM, Stedin en Philips, werk je aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Met opleidingen en trainingen passend bij jou en je talent zet je snel stappen in je carrière in finance en control.

Athlete bij Career Control
Legaal jobhoppen. Het mag bij Career Control. Samen met je talent manager bespreek je wekelijks je opdracht en kijk je welke volgende job het best bij je past. Je zit als finance professional zo’n 6 maanden bij een klant. Zo krijg je een professioneel kijkje in verschillende keukens. Kickstart je carrière bij Career Control met het Athletes programma: jouw ticket naar de top.

  • maak een Personal Athlete Plan (PAP): jij bent de baas over je loopbaan in finance en control.
  • volg trainingen om jezelf nóg beter te leren kennen, bijvoorbeeld overtuigings-, presentatie- en sollicitatietechnieken.
  • kies voor vakopleidingen in finance en control, passend bij de volgende stap in je carrière.
  • leer nieuwe werkwijzen, zoals LEAN en agile.
  • verbeter je kennis van de meest gebruikte applicaties, zoals SAP, Excel en Power-BI.

Career Control helpt met de beste match
Dat doen we voor bedrijven in de Randstad, Noord-Brabant en Limburg. Op specialisme en op persoonlijkheid. We leveren tijdelijke capaciteit op basis van detachering voor projecten, pieken in de werkdruk of vervanging tijdens zwangerschapsverlof of ziekte. Met het enthousiasme en de expertise van onze professionals maken we het verschil en ontzorgen we de klant.

Collega’s verrassen we met de beste uitjes. Het zomerevenement en foute kerstfeest zijn traditie. We rijden soms een casino met echte croupiers naar binnen of nodigen een inspirerende spreker uit. Ons kantoor op de 20e etage midden in Utrecht heeft een eigen kroeg met dartbord en een prachtig uitzicht over de hele stad. In Eindhoven zit ons kantoor gewoon in het PSV-stadion. Omdat het kan. Je parkeert je auto gratis voor de deur. We zijn een platte en informele organisatie. Kom gerust naar kantoor op je sneakers en als je de directie tegenkomt op de gang, gebruiken we elkaars voornaam.

Diegene die wij zoeken

Met je aanpakkersmentaliteit zet je als financieel medewerker elke keer nét dat stapje extra voor de klant. En als je iets niet weet, dan wil je het zo snel mogelijk leren. Je bent niet bang. Niet om kritische vragen te stellen en ook niet om een foutje te maken. Dat mag, ook van de klant. Met deze mindset groei je binnen no-time door naar junior GL Accountant of junior Controller. Om deze functie het beste in te vullen, beschik je over:

  • een hbo- of wo-diploma in Finance & Control of Accounting.
  • enkele succesvolle stages.

Dit krijg je van ons

Naast ons Athletes programma, waar we écht aan de slag gaan met je talent, bieden we je als junior financieel medewerker op basis van een fulltime dienstverband:

  • een brutomaandsalaris tussen € 2.500,- en € 3.000,-, passend bij je talent.
  • een werkweek van 36 tot 40 uur.
  • 25 vakantiedagen per jaar bij een werkweek van 40 uur.
  • een ruim opleidingsbudget.
  • na een proeftijd van 2 maanden direct een vast contract.
  • een pensioenregeling via Stipp Pensioenfonds.
  • een leaseauto of volledige reiskostenvergoeding.

De beste match voor deze vacature: dat ben jij!
Heb jij het in je om een Athlete te worden? Dan leren we je graag beter kennen. Het is simpel. Klik op ‘direct solliciteren’ en laat voor 1 juli je cv of LinkedInprofiel achter. Je krijgt binnen 3 dagen een reactie. Voer 2 positieve gesprekken en leer gelijk je nieuwe collega’s kennen. Binnen een week heb je een nieuwe baan!

Bij Career Control houden we van snelheid en duidelijkheid. Ook zijn we dol op mensen die vragen stellen. Tijdens het sollicitatiegesprek of voordat je solliciteert. Stel jouw vragen nu alvast aan onze collega Rick via 06-13026182.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Advies/Consultancy, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, Controlling, Utrecht, Financiele Administratie, Randstad, Controller, Junior Assistent Accountant