Debiteurenbeheerder / Financieel medewerker

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Functieomschrijving

Career Control heeft een vacature voor een Debiteurenbeheerder in de regio Amersfoort. Als Debiteurenbeheerder draait je job al snel om de cijfers maar dan wel met een glimlach. Dagelijks sta je telefonisch en via de mail in contact met klanten over betaling van openstaande facturen. Er zijn verschillende oorzaken waarom een factuur niet betaald wordt. Is er sprake van een foutje of is er een andere oorzaak aan te wijzen? Jij komt erachter en gaat keer op keer op zoek naar een passende oplossing. Hoewel je af en toe voet bij stuk zult moeten houden zorg je er graag voor dat iedereen die je spreekt zich na afloop gehoord en geholpen voelt.

Niet alles hoeft in 1 dag te worden opgelost. Soms heb je meer tijd nodig om de juiste oplossing te vinden en toe te passen. Aan de hand van een zorgvuldig inwerktraject word jij in de beginfase uitgebreid getraind in zowel het voeren van deze gesprekken als het opstellen van belangrijke documenten. Daarnaast sta je er natuurlijk nooit alleen voor en zijn je collega's altijd dichtbij.

Enkele werkzaamheden

  • Samenwerken met je collega’s van verschillende afdelingen voor het verminderen van de openstaande posten.

  • Via email en telefoon klanten te woord te staan en te zoeken naar oplossingen.

  • Meedenken over verbeteringen van de huidige processen.

  • Zorgdragen dat alle financiële informatie correct, volledig en up-to-date terug te vinden is in de financiële systemen.

  • Bijhouden van wie dit bedrijf nog geld krijgt en actie ondernemen als er niet op tijd betaald wordt.

De ideale kandidaat

  • Afgeronde MBO opleiding

  • Beschikbaarheid van 40 uur per week.

  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, 3-5 jaar, In overleg, MBO, Financiele dienstverlening, Utrecht, Debiteuren Administratie, Financiele Administratie, Randstad, Financieel Medewerker