Credit Controller

Werk je bij Eurofiber, dan draag je bij aan de digitalisering van de samenleving. Bovendien streven we ernaar 100% Climate Proof en circulair te werken en uiten we actief onze sociale betrokkenheid.

Wij zijn een snelgroeiende internationale speler op de markt voor connectiviteit en cloudification. We koesteren onze ondernemersgeest en hebben de kracht om met elkaar slagvaardig te zijn. Onze groeidoelstellingen zijn glashelder. Barst jij van de goede initiatieven? Dan kun je die bij Eurofiber realiseren. En je collega’s? Die staan naast je, niet boven je.

Een snel overzicht van je potentiële nieuwe baan

Je bent primair verantwoordelijk voor de uitvoering van het gehele facturatieproces en zorgt voor naadloze aansluiting van de omzet die op maandelijkse basis wordt gerapporteerd als onderdeel van de (management)rapportages van de Business Unit Eurofiber Nederland. Jij weet precies wat er binnen jouw Business Unit speelt op contract en projectniveau. Je bent verantwoordelijk voor de contractbewaking de aansluiting op het onderhanden werk en het beoordelen van de (financiële) risico’s en de omzet- en resultaatverantwoording. Om dit te doen sta jij dagelijks in contact met de verschillende sales afdelingen.

Door de strategische groei en ontwikkeling binnen Eurofiber zal je betrokken zijn bij diverse projecten, variërend van de migratie van productfolio, de implementatie van salesforce/exact globe en de integratie van nieuwe acquisities. Hiernaast wordt van jou verwacht dat je kritisch kijkt naar de bestaande processen, actief verbeteringen aandraagt en zelf de lead neemt om deze te implementeren.

Als Credit Controller rapporteer je aan de Manager Financial Control en werk je nauw samen met 2 Financieel Medewerkers en 2 Financial Controllers.

Irene van Driel wordt je supervisor.

“Wij zijn een ondernemend en gedreven Finance team. Wij werken samen aan het neerzetten van sterke processen om de business en de groei van Eurofiber te ondersteunen. Het tempo ligt hoog en er wordt van je verwacht dat je zelf erop uit gaat, invloed uitoefent en je verantwoordelijkheid pakt. Wij hebben als organisatie veel ambitie en dit zien we ook bij onze collega’s: dit is dé plek waar je wordt gestimuleerd creatief te denken en de gebaande paden te verlaten.”

Jeroen Reuser–Director External Reporting & Financial Control

Waarom je bij Eurofiber wilt werken

Bij Eurofiber geloven we dat de kracht van eenieder optelt tot het succes van ons allemaal. We zien jouw bijdrage hieraan en hebben verschillende manieren om onze waardering voor jou te uiten. We creëren een sfeer waarin we onderling verbonden blijven. Want we doen het samen. Daarom hebben we bijvoorbeeld een bonussysteem zodat iedereen deelt in ons succes.

Om je te helpen het onderste uit de kan te halen, hanteren we geen 'one size fits all'-concept. In plaats daarvan bieden we je een hybrideaanpak en de steun die je nodig hebt om jezelf te overtreffen. Dat betekent:

  • Een salaris afgestemd op jouw talent, bijdrage ziektekostenverzekering, een bonus en een 13e maand;
  • Flexibele werkuren af te stemmen op je professionele en privé behoeften, waarbij je het merendeel van je tijd doorbrengt in een omgeving waarin jij de beste prestaties levert;
  • Actieve ontwikkeling van je vaardigheden en competenties door middel van verschillende opleidingsmogelijkheden;
  • Vakantie nodig? Geen probleem! Bij ons krijg je 29 verlofdagen per jaar, op basis van een 40-urenweek.

Dit ben jij

Jij bent ambitieus en combineert een sterke financiële basis met een pragmatische manier van werken. Als het nodig is sta je net zo lief met je voeten in de modder, als dat een complexe adhoc analyse doet voor het BU management.

Je hebt ook:

  • bachelor of Master (HBO of WO) in Accountancy of Bedrijfseconomie;
  • minimaal 3 jaar ervaring binnen de accountancy (samenstel of controle) of als (assistent) financial controller;
  • ervaring met (efficiency) projecten, ERP implementaties en/of transities is een pré;
  • in staat om succesvol te zijn binnen een organisatie in transitie, met veel dynamiek en strakke deadlines..

Klaar voor je volgende stap?

Iedereen heeft talent, en we zijn ervan overtuigd dat Eurofiber een bedrijf is waar dat talent helemaal tot uiting kan komen. Wil jij bij ons aan de slag? Klik op de knop 'Nu solliciteren' en vertel ons jouw verhaal.

Heb je nog vragen? Bel, sms of mail dan zeker naar Linda bij Eurofiber op +316 43148160 of linda.vanwijngaarden@eurofiber.com.

DIVERSITEITSSTATEMENT

Als motor van de digitale samenleving helpen we mensen hun potentieel ten volle te benutten. Bij Eurofiber vormen waarden zoals diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie de kern van dat potentieel. Ons engagement op dat vlak is van cruciaal belang. We zijn ervan overtuigd dat verschillende standpunten binnen een team ons helpen om slimme oplossingen voor bedrijven, overheidsinstanties en non-profitorganisaties te ontwikkelen. Daarom willen we graag kennismaken met kandidaten die unieke vaardigheden, opinies en ideeën aan de dag leggen. Kandidaten die gewoon zichzelf zijn en kunnen samenwerken met en leren van anderen. Of je nu aan de slag gaat bij ons Finance-, IT- of Engineeringteam, we zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's die onze kernwaarden hoog in het vaandel dragen en die elke dag opnieuw toepassen in hun werk.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Bouw/Installatie/Infrastructuur, Controlling, Utrecht, Financiele Administratie, Randstad, ICT/Communicatie/Media, Controller, Credit Controller