Allround Financial

Functieomschrijving

Career Control gaat op zoek naar een Financieel Medewerker (starter / ervaren) bij een financiële serviceverlener in de MKB sector te Den Haag!

Het team Finance verzorgt de financiële administraties van (oa) het midden - en kleinbedrijf en is adviserend partner in het verbeteren van het financieel administratieve proces voor haar klanten. De klantenportefeuille groeit snel en met een pro - actief, kwalitatief hoogstaande service aan cliënten, bevindt de organisatie zich inmiddels in de 'scale - up' - fase. In de rol van Financieel Medewerker beheer je je eigen klantenportefeuille.

De werkzaamheden:

  • Debiteurenbeheer (collection, dispuutbeheer, bankboeken)

  • Verzorgen van de facturatie

  • Salarisadministratie

  • Uitvoeren van de belastingaangiften

  • (Mede) opstellen van de  begrotingen en rapportages

  • Ondersteunen bij het opmaken van de jaarrekeningen

  • Je bent helpdesk voor de cliënt bij alle vragen die daarbij komen kijken

Kortom, een hele allrounde baan dus, met zowel operationeel uitvoerende taken alsmede controlerende taken! Je beheert dit zelfstandig, maar de lijnen met je teamgenoten zijn kort. Bovendien is het hele team superhulpvaardig ingesteld, dus springen bij of adviseren waar nodig.

De ideale kandidaat

  • HBO - Financiële richting afgestudeerd

  • 0 - 3 jaar werkervaring is ideaal, meer mag ook overigens

  • Je bent leergierig, communicatief en energiek

Het team bestaat voornamelijk uit medewerkers die als starter bij deze organisatie zijn begonnen of dit is hun 2e baan. Het is best een klein team, opvallend hecht, sociaal en jong. Met een `willing to learn` - mindset is de kans zeer groot dat je uitstekend past binnen dit team.

Arbeidsvoorwaarden

Een 32-40 uur baan met uitzicht op vast bij een nog jonge, maar zeer snel groeiende onderneming. Salaris ligt tussen de € 2.700 en € 3.000 bruto pm OBV fulltime. Drie kantoordagen per week, twee thuis (als je dat wilt). Flexibele werktijden. Top met het OV bereikbaar. Met eigen auto is niet aan te raden.

Als je nog meer wilt weten, mail de recruiter: peter@careercontrol.nl. Wil je direct al solliciteren, dan is je CV van harte welkom! Indien wij ook voldoende match zien, nemen we binnen maximaal 2 dagen contact met je op.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, € 2.000 - € 3.000, HBO, Financiele dienstverlening, Debiteuren Administratie, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Financieel Medewerker, Den Haag