Bedrijfskundig adviseur

Bedrijfskundig adviseur bij VvAA
Regio Zuidwest

De afdeling
Als bedrijfskundig adviseur werk je bij het onderdeel Financieel en Fiscaal Advies (FFA). Vanuit FFA verzorgen we financiële en fiscale begeleiding van onze leden, allemaal (para)medici. Het team lost voor onze leden specifiek financiële en fiscale vraagstukken op, zodat die zich voor 100% kunnen bezighouden met hun patiënten. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor klanttevredenheid, omzet, resultaat, acquisitie en klantbehoud bij de (para)medische beroepsgroepen.

Wat ga je doen?
Als bedrijfskundig adviseur ben je verantwoordelijk voor de integrale (zakelijke) dienstverlening aan onze leden en relaties. Je werkt planmatig op basis van een eigen accountplan dat je in samenwerking met jouw collega’s in de regio hebt opgesteld. Je bent ondernemer binnen je eigen portefeuille, gezicht in de markt en verantwoordelijk voor een verdere groei in aantallen klanten en afname van adviseurs en VvAA-diensten. Je bent primair verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe opdrachten en relaties en genereert hierdoor ook voldoende omzet in de vorm van declarabele uren voor de bedrijfskundig specialisten waar je intensief mee samenwerkt en overige expertisegebieden van VvAA.

Verwachtingen overtreffen: jij maakt het verschil
Door je klantgerichte en resultaatgerichte houding benut je ook kansen buiten het fiscale en financiële domein om. Naast vragen die jij zelf en jouw team kunnen oplossen, trek je de klantvraag zo breed mogelijk. Je onderzoekt en analyseert voordat je met een oplossing komt. Je realiseert toegevoegde waarde voor de zorgondernemer waardoor je zijn verwachtingen overtreft. Hiermee maak je het verschil!

Langjarige relatie
Op basis van deze klantgerichte en resultaatgerichte werkwijze bouw je samen met de (onderneming van de) zorgprofessional aan een langjarige relatie. Omdat je daarnaast actief netwerkt, kom je ook in contact/gesprek met (potentiële) leden. Deze maak je warm voor een jarenlange relatie met VvAA door jouw persoonlijke manier van aandacht geven in alle leeftijdsfasen. En dat in zowel voorspoed-, tegenspoed- en rampspoedscenario’s.

Locatie
Je bedient de leden in Zuidwest-Nederland. Je bent regelmatig in ’t Hart, ons hoofdkantoor, en op een van onze regiokantoren om kennis te brengen en te halen en om te investeren in de samenwerking met je collega’s in de hele VvAA-organisatie

Wat vragen we van jou?

  • Jouw ondernemerschap vertaalt zich in een zeer proactieve markt- en klantbenadering. Je reageert alert en energiek op nieuwe ontwikkelingen/kansen in de markt en kiest voor een flexibele aanpak al naar gelang de situatie en de behoefte.
  • Je bent breed onderlegd en bent voortdurend op zoek om (nieuwe) kennis en ervaringen toe te passen.
  • Je kent alle ins en outs van de doelgroep en hebt en onderhoudt een uitgebreid netwerk in de zorg. Je vertaalt relevante trends en ontwikkelingen in de zorg en jouw beroepsgroepen in het bijzonder naar relevante adviezen en je deelt wat je doet met je collega’s.
  • Je beschikt over relevante afgeronde opleidingen op hbo- of wo-niveau bij voorkeur in een bedrijfseconomische en/of fiscale richting en over de relevante Wft-diploma’s.


Wat bieden we jou?
VvAA biedt je een afwisselende en uitdagende functie in een omgeving die zich kenmerkt door een prettige werksfeer, kwaliteit en eigen verantwoordelijkheid. We kennen ruime studie- en opleidingsmogelijkheden, een dertiende maand, flexibele werktijden, de mogelijkheid om extra verlof te kopen en korting op financiële producten. Ook ontvang je een goed salaris, dat afhankelijk is van je opleiding en ervaring. Daarnaast behoort een leaseauto en eventuele onkostenvergoedingen tot de secundaire arbeidsvoorwaarden van deze buitendienstfunctie.

Meer weten over de functie?
Peter Boot vertelt je graag meer over de functie. Je bereikt Peter op 06-51186041. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.vvaa.nl

Solliciteren?
Gaat jouw hart sneller kloppen van onze vacature? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet via het online sollicitatieformulier!

Meer weten over de sollicitatieprocedure?
Bel voor meer informatie over de sollicitatie­procedure met een van onze HR-adviseurs, Paul Jacobs en Larissa Verheul, door te bellen naar 030-2474627 of te mailen naar paul.jacobs@vvaa.nl en larissa.verheul@vvaa.nl. Wij helpen je graag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, HBO, 5-10 jaar, > 10 jaar, Consultancy, Bedrijfsadviseur, Corporate Finance, Gezondheidszorg/Welzijn