Junior controller

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Gezien de groei van het bedrijf willen we ons als financiële administratie verder versterken zodat de adviseurs professioneel ondersteund blijven worden. Daarom zoeken we een junior controller die voor 36 - 40 uur per week die het team komt versterken. Kom jij bij ons werken? Dan herken jij je in de volgende zaken:

Je hebt de drive om processen te verbeteren

Je ervaart en analyseert bestaande financiële processen en denkt na over hoe deze processen verbeterd kunnen worden. Dit bespreek je met de financiële controller. Je haalt er voldoening uit om deze verbeterplannen vervolgens te realiseren en te implementeren.

Je bent accuraat, flexibel en weet van aanpakken

Je vult als junior controller het team van drie financieel administratief medewerkers aan: samen vallen jullie onder de verantwoordelijkheid van de controller. Je assisteert de controller en werkt samen met de adviseurs van de afdelingen Bouw, Ruimte en Milieu. Ook heb je contacten met externe accountants. Die verschillende vormen van samenwerking en de hoge mate van verantwoordelijkheid die bij je werk komt kijken geven je energie. Zo ben je betrokken bij het opstellen van de cijfers en durft hierbij ook kritisch te zijn. Je stapt makkelijk op collega’s af om de voor jou relevante informatie te krijgen – dit vraagt soms doorzettingsvermogen – en je zorgt dat externe partijen op tijd hun benodigde gegevens ontvangen.

Je ben communicatief vaardig en weet complexe informatie helder over te brengen

Je bent analytisch sterk. De cijfers die voor jou gesneden koek zijn, vertaal je naar heldere, makkelijk te begrijpen rapportages voor je collega’s en voor stakeholders zoals de vennoten en de raad van commissarissen. Je voert de werkzaamheden grotendeels zelfstandig en met grote zorgvuldigheid uit. Dit betekent dat je snel je weg weet te vinden binnen onze organisatie.

JOUW WERK EN JOUW TOEKOMST, KORT SAMENGEVAT

In jouw takenpakket ligt de nadruk op de volgende werkzaamheden:

 • Je doet voorbereidende en ondersteunende werkzaamheden voor het opstellen van periodieke rapportages en de jaarcijfers.
 • Je analyseert projecten en bespreekt deze analyses met projectleiders.
 • Je voert de salarisadministratie.
 • Een belangrijk project waarvan jij projectleider wordt, is het project ‘Optimaliseren administratiesysteem’.

Je bent de rechterhand van de financiële controller en draagt vanuit die rol mede zorg voor de financiële administratie. Hiervoor werk je veelvuldig samen met de overige collega’s binnen de financiële groep en met de adviseurs van de afdelingen Bouw, Ruimte en Milieu. Op termijn ontwikkel je jezelf tot allround controller.

DIT BRENG JE MEE

 • Je hebt tenminste een hbo-opleiding afgerond, gericht op financieel management
 • Je hebt tenminste drie jaar werkervaring in financiële administratie en projectadministratie
 • Je hebt digitale affiniteit en ervaring met IT-systemen, Microsoft Excel en dashboard tools
 • Ervaring met het implementeren van nieuwe softwaresystemen is een pre

LBP|SIGHT ALS JOUW WERKGEVER

LBP|SIGHT is een ingenieurs- en adviesbureau op het gebied van bouw, ruimte en milieu. We zijn met ruim honderd medewerkers groots in professionaliteit én klein genoeg voor persoonlijk contact en langdurige werkrelaties met onze klanten. Er is een fijne samenhang tussen de verschillende vakgebieden in ons bedrijf. We werken ook vaak met collega's van andere expertises samen aan multidisciplinaire projecten.

De werksfeer bij LBP|SIGHT is informeel. We zijn inhoudelijk en persoonlijk betrokken bij elkaar en de lijntjes zijn kort. Kenmerkend voor ons bedrijf is onze praktische en pragmatische instelling. We vinden het belangrijk dat je het bij ons naar je zin hebt. Dus: goede ontwikkelmogelijkheden en aandacht voor de balans tussen werk en privé.

Blijven werken vanuit aandacht, creativiteit en verantwoordelijkheid. Dat is het doel van LBP|BRIGHT, onze eigen academie. Met het aanbod van verschillende opleidingen en trainingen behoud én versterk je je vaardigheden. En met een reden: we vinden de ontwikkeling van onze mensen heel belangrijk. Sterker nog, we zien dit als essentieel onderdeel van goede zorg voor onze mensen. Er is dus volop mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen bij LBP|SIGHT.

Naast het werk leuke dingen samen doen? Hoort er zeker bij! Denk aan: meedoen met hardloop- of wielrenevenementen, concerten bezoeken, een weekendje weg…

DIT BIEDEN WE JOU

 • marktconform salaris en volgens de CAO architecten
 • 30 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband (40 uur)
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • laptop en telefoon van de zaak
 • veel flexibiliteit in werktijden en -locaties

MEER WETEN OF METEEN SOLLICITEREN?

Wil je meer weten over deze functie, over het team financiële
administratie of over ons bedrijf? Neem dan gerust contact op met Judith Thijs.

Ben je enthousiast en wil je meteen solliciteren? Stuur je brief en cv dan per mail naar onze officemanager Erika Knoop: e.knoop@lbpsight.nl

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures? Nee, dankjewel!

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Advies/Consultancy, HBO, 3-5 jaar, Bouw/Installatie/Infrastructuur, Assistent Controller, Controlling, Utrecht, Financiele Administratie, Randstad, Controller