Schadebehandelaar

Schadebehandelaar bij VvAA Schadeservice
Minimaal 32 uur per week, standplaats: Utrecht

De afdeling
VvAA Schadeverzekeringen N.V. biedt de leden een omvangrijke portefeuille zakelijke en privé-verzekeringen. Binnen deze divisie speelt de schadeafdeling, een team van ongeveer 30 collega’s, een sleutelrol en vormt een belangrijk visitekaartje van/voor VvAA. Bij VvAA Schadeservice behandelen we de materiële schades vakkundig en snel, maar staat het belang van de leden centraal. Dat uitte zich afgelopen jaren in een landelijke 2e plaats in klanttevredenheidsonderzoeken voor schade-afdelingen. Uiteraard gaan we voor de 1ste plaats.

Wat ga je doen?
Je voelt je helemaal thuis in de afhandeling van materiële claims op het gebied van schadeverzekeringsproducten voor onder meer motorrijtuigen, brand, aansprakelijkheid en reis/annulering. In dit proces neem je leiding en zorg je zelfstandig voor een vlotte afhandeling. Naast het feit dat je polisvoorwaarden correct toepast, heb je gevoel voor de menselijke kant en handel je hier ook naar.

Wat bieden wij jou?
VvAA biedt je een afwisselende functie in het hart van de gezondheidszorg. In een organisatie die groot genoeg is om het verschil te maken en klein genoeg om als individu zichtbaar te zijn. VvAA kent flexibele werktijden en een dertiende maand. Ook verdien je een goed salaris dat afhankelijk is van je opleiding en ervaring. We bieden je vooralsnog een contract tot eind 2018 en afhankelijk van de ontwikkelingen binnen ons claimproces boeien en binden wij jou graag voor langere tijd.

Naar wie zijn wij op zoek?
We zoeken een teamspeler die het leuk vindt om onze leden te ontzorgen bij een schade en die net als wij overtuigd is van de kracht van direct (telefonisch) contact. Kan jij goed luisteren, handel je van nature empathisch, denk je in oplossingen, ben je flexibel en ook nog eens nauwkeurig en stressbestendig? Dan pas je in ons team.

Voor ons team zoeken we voor minimaal 32 uur per week een (multi-branche) schadebehandelaar. Werk en denk je op hbo-niveau en heb je enkele jaren ervaring als schadebehandelaar? Solliciteer dan op deze functie.

Meer informatie over de functie?
Bel dan met Marcel Weijman, teammanager, op telefoonnummer 06-50742337. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.vvaa.nl.

Solliciteren?
Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet via het online sollicitatieformulier!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Assurantie, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Utrecht, Financiele intermediairs, Zuid-Holland, Noord-Holland, Financieel Medewerker