Finance medewerker

Your Job

Internationaal ingenieursbureau Bilfinger Tebodin professionaliseert haar financiële afdeling. Hiervoor zoeken wij iemand die ons helpt en adviseert om onze processen te evalueren en waar nodig verbeteringen aan te brengen. Na verloop van tijd ken jij alle financiële processen van A tot Z, essentiële kennis die je goed kan gebruiken in het verloop van je carrière. Echt een functie waarbij je een hoop opsteekt binnen een organisatie die flink in beweging is.

Van nature ben je een echte Finance man/vrouw, je weet een foutloze boekhouding en administratie (uiteraard binnen de deadline) te voeren. Natuurlijk wordt je hierbij gecoacht door je manager en collega’s. Je stelt rapportages op en zoekt constant naar verbetering binnen onze processen. Natuurlijk deel je deze ook met je collega’s en de organisatie. Daarnaast schakel je regelmatig met interne en externe partijen, hierdoor groeit ook je professionele netwerk.

Ben je ambitieus genoeg dan kan je natuurlijk doorgroeien naar de rol van Finance controller!

What do you offer?

 • Afgeronde financiële HBO opleiding en minimaal 2 jaar werkervaring
 • Ervaring met facturatieprocessen en het voeren van een administratie is een pré
 • Ervaring met SAP kennis van Excel
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Lef
   

What does Bilfinger Tebodin offer

Allereerst: een leuke baan in een prettige werksfeer binnen een werelds bedrijf. Daarnaast: een compleet arbeidsvoorwaardenpakket. Je krijgt een goed salaris dat afhankelijk is van je opleiding en je ervaring, een pensioenregeling en collectieve ziektekostenverzekering. Verder kun je rekenen op persoonlijke en vaktechnische coaching en een bonussysteem.

 • Flexibele werktijden, het is ook mogelijk om enkele dagen op een van onze andere kantoren te werken
 • 29 vakantiedagen en één extra dag bij een goed bedrijfsresultaat
 • Ruime carrière- en opleidingsmogelijkheden
   

More information

Voor meer informatie neem je contact op met Gert-Jan Pasman (HR Business Partner), via 088 996 70 00.
 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO+, 1-3 jaar, HBO, Bouw/Installatie/Infrastructuur, Financiele Administratie, Industrie/Techniek, Financieel Medewerker