Financieel Adviseur/ Financieel Specialist

FINANCIEEL ADVISEUR/  FINANCIEEL SPECIALIST

(STRUCTURELE VACATURE)

32-36 uur, afhankelijk van jouw ervaring word je ingeschaald in schaal 10, 10A, 11 of 12 met een max van €4.671,- (schaal 10) tot € 6.103,- (schaal 12) bij 36 uur.

Aanleiding van de functie Servicepunt71 is op dit moment volop in beweging, wat maakt dat wij constant op zoek zijn naar goede, enthousiaste en gedreven adviseurs die ons helpen bij nieuwe opgaven zoals de verandering van de organisatievorm en de implementatie van een nieuw ERPX systeem, maar ook bij de reguliere advisering richting de vier gemeenten die aangesloten zijn bij Servicepunt71 en Holland Rijnland. Omdat wij altijd wel op zoek zijn naar goede en gedreven collega’s hebben wij ervoor gekozen om structureel een vacature open te stellen. Deze vacature kent geen maximale reactietermijn en wij gaan graag in gesprek met interessante reacties die wij binnen krijgen.

WIJ bieden een baan waar jij je geen moment zult vervelen! Omdat wij verschillende mogelijkheden te bieden hebben, denken wij in gezamenlijk overleg een functie op maat te kunnen maken waarbij jouw persoonlijke kwaliteiten het best tot hun recht komen en je ook ruimte hebt om jezelf verder te ontwikkelen.

JIJ bent in staat om een effectieve bijdrage te leveren aan de huidige en toekomstige (financiële) praktijk van de organisatie. Hiertoe ben je instaat omdat je aantoonbare ervaring hebt uit eerdere vergelijkbare functies, maar wellicht denk jij deze bijdrage ook te kunnen leveren terwijl je minder gerichte werkervaring hebt. Wat ons betreft is dat op voorhand geen obstakel en zijn wij vooral benieuwd hoe jij verwacht van toegevoegde waarde te kunnen zijn.

ONS TEAM bestaat uit financieel adviseurs en financieel specialisten. Als financieel adviseur ben jij het eerste aanspreekpunt voor managers en/of budgethouders en help jij hen om in control te zijn en te blijven. Dit doe je door scherpe adviezen te geven, maar ook door een actieve bijdrage te leveren aan de P&C producten en jouw managers en budgethouders daarbij te ondersteunen.

Als financieel specialist voer jij de regie op één of meer P&C producten en heb je één of meer specialismen onder je, zoals subsidies, betalingsverkeer en/of IV3.

ONS AANBOD voor jou is een afwisselende functie voor 32 tot 36 uur per week, als financieel adviseur of specialist waarbij we samen kijken hoe we de functie op maat gesneden krijgen.

Verder hebben we voor jou:

  • Een salaris afhankelijk van jouw ervaring, met een maximaal van € 4.671,- bruto (schaal 10), of maximaal € 5.021,- (schaal 10A) of maximaal €5.372,- bruto (schaal 11) of maximaal € 6.103,- bruto (schaal 12) bij een 36-urige werkweek;
  • Jaarcontract met de intentie tot een vast dienstverband;
  • Informele werksfeer waarin we met inzet en plezier werken aan het beste resultaat voor onze partners;
  • Professionele werkomgeving waar we aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld met het brede aanbod aan workshops en cursussen;
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, die je via een Individueel Keuzebudget zelf kunt kiezen;
  • Invloed op je werktijden: gedeeltelijk thuiswerken is de norm;
  • Aanvullende regelingen en voorwaarden, o.a. op het gebied van ouderschapsverlof, zorgverlof en korting bij gebruik van een collectieve zorgverzekering.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
We zien je sollicitatie graag tegemoet via onze sollicitatiepagina en gaan bij een mogelijke match graag in gesprek. Omdat het om een structurele vacature gaat zijn er geen vaste momenten dat de gesprekken gevoerd worden. Op basis van jouw individuele reactie, bepalen we of we je uitnodigen. Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met Patricia de Beer, recruiter, via 06 5275 7940. Wil je meer inhoudelijke informatie, neem dan contact op met Marco Roobol, teammanager via 06-3153 7455. Samen kunnen jullie dan zien wat er mogelijk is.

SERVICEPUNT71 is een servicegerichte, regionale organisatie. Met een nuchtere en flexibele instelling werken we in een prettig informele sfeer voor verschillende gemeenten. We ondersteunen gemeenten bij hun maatschappelijk relevante taken. Wij maken het verschil door te faciliteren met professionele dienstverlening. Op basis van onze vakkennis en ervaring adviseren we praktisch en inventief over uiteenlopende zaken. Het werken voor verschillende gemeenten is veelzijdig, het vraagt om overtuigingskracht en het geeft werkplezier. We nemen de regie, brengen onze verschillende disciplines bij elkaar en we zoeken verbinding met de business, altijd gericht op een succesvol eindresultaat. Onze ambitie is inzicht en overzicht bieden, daadkracht creëren. Resultaten behalen door snelle en passende service te verlenen. Want alleen met goede, slimme oplossingen kunnen we samen werken én samen bouwen.

We zoeken mensen die ons daarbij helpen. Mensen met een hart voor dienstverlening en maatschappelijke betrokkenheid. Want die maken het verschil.

Wij zijn Servicepunt71.
Wie ben jij?

Bekijk de vacature ook op Werken in de Leidse Regio.

Per 1 januari 2023 zal Servicepunt71 niet meer als onafhankelijke organisatie bestaan en wordt in zijn geheel ondergebracht bij de gemeente Leiden. Recent zijn nieuwe regionale afspraken gemaakt over de samenwerking op het gebied van bedrijfsvoering. Er is afgesproken dat vanaf volgend jaar de gemeente Leiden de bedrijfsvoering gaat uitvoeren voor Leiderdorp, Oegstgeest, Zoeterwoude en de eigen Leidse organisatie. We willen hiermee de samenwerking verder versterken, de sturing vereenvoudigen en slagkracht vergroten. Medewerkers in dienst van Servicepunt71 gaan dan allemaal in één keer over naar Leiden met behoud van de eigen functie.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Financieel Adviseur Leiden, Financieel Specialist Overheid, Control, Planning & Control, Finance


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Parttime, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, € 5.000 - € 7.000, Consultancy, Controlling, Zuid-Holland, Financieel Adviseur, Financieel Medewerker, Overheid, Zakelijke dienstverlening