Financieel Administratief Medewerker

Financieel Administratief Medewerker
24-32 uur | Delft


Mooie kans voor een ervaren financieel administratief medewerker die mee wil groeien met ons bedrijf.

Zorg jij er graag voor dat alles goed verloopt? Krijg jij er een kick van als alle dingen op orde zijn en ben jij iemand die zich graag blijft ontwikkelen? Dan is deze rol echt iets voor jou!

Bij Ivy Global zijn wij opzoek naar een nieuwe collega voor onze financiële afdeling. Het gaat om een brede functie waarbij jij verantwoordelijk bent voor de administratieve taken van Finance e. Om een beter beeld van de functie te kunnen geven is het belangrijk om iets meer te vertellen over Ivy Global.

Daarom eerst even Ivy Global in het kort. Wij zijn 7 jaar geleden ontstaan en voeren technische projecten uit met studenten en young professionals in de Industrie. Dit doen wij met ervaren projectleiders die al jaren rondlopen in de industrie en hebben dus veel kennis in huis. Zij nemen technische studenten onder hun hoede, die slim en open-minded zijn en gretig om projecten aan te pakken. Zo helpen wij mooie bedrijven te verbeteren.

Dit maakt ons een unieke speler in de markt. Maar er is meer uniek aan Ivy! Wij werken aan de hand van de Semco-Style? Nee, dat is geen nieuw muzieknummer maar een manier van werken. Zo hebben wij geen managers, maken wij met elkaar zakelijke beslissingen, ben jij zelf verantwoordelijk voor waar, wanneer en hoe jij werkt en doen wij niet aan de registratie van vakantiedagen

Terug naar de functie:
Het is belangrijk dat jij het leuk vindt om veel zaken snel geregeld te krijgen. Wij werken in een dynamische branche waarbij er elke dag nieuwe projecten starten. Jij bent hierin de schakel tussen het bedrijf, de studenten en onze eigen medewerkers.

De ene keer moet er snel een PMB besteld worden voor de volgende dag, de salarissen moeten voorbereid worden en maak jij de financiën op orden. Dagelijks ben jij o.a. verantwoordelijk om de facturatie up to date te houden.

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke taken die horen bij deze functie. Zo ben jij verantwoordelijk voor:

 • De gehele facturatie binnen Ivy Global
 • Voorbereiding van de salarissen
 • Het controleren en waar nodig aanpassen van de profielen in ons systeem
 • Het opstellen van arbeidsovereenkomsten
 • De schakel tussen de bedrijven, studenten en interne medewerkers
 • Jij krijgt het vertrouwen van de groep dat het allemaal geregeld wordt en hoeft je niet te verantwoorden

 

Wat zien wij graag in jou terug
Natuurlijk willen wij graag dat jij ervaring hebt in back-office werkzaamheden. Maar wij vinden het veel belangrijker dat jij graag het vak wil leren en daar 100% voor gaat. Daarnaast word jij blij van het werken met cijfers en wanneer de zaken op orde zijn. Ook beschik jij over een goede helicopterview en is het grotere geheel overzien geen probleem voor jou.

We vinden het heel belangrijk dat je past binnen de cultuur van ons bedrijf, want deze cultuur heeft ons veel succes gebracht; we gaan erg vriendschappelijk met elkaar om, maken graag grappen en helpen elkaar om elke dag een beetje beter te worden. Dus heb jij humor en werk je graag samen met collega's? Dat is mooi dan heb je de eerste eigenschappen al! Andere functie-eisen zijn:

 • Jij hebt ervaring als financieel administratief medewerker
 • Jij hebt HBO werk-en denkniveau
 • Jij bent oplossingsgericht, denkt graag mee, bent een aanpakker en neemt eigen initiatief

 

Wat krijg je ervoor terug?
Bij Ivy Global werk je binnen een hele platte en informele organisatie waarin weinig is vastgelegd. Dit betekent heel veel vrijheid om invulling te geven aan je eigen baan. En ook alle vrijheid om te bepalen wanneer en waar je werkt. Heb je een goed idee? Ga daar dan vooral mee aan de slag. We geven je alle ruimte, ook als het buiten de gebaande paden ligt. Verder bieden we je:

 • Een meer dan marktconform salaris (salarisrange tussen EUR 2.800,= en EUR 3.800,=, afhankelijk van ervaring)
 • Aantrekkelijke pensioenregeling, waarbij 100% van je pensioenpremies door ons wordt betaald
 • Een onbeperkt (!) aantal vakantiedagen
 • Naast een smartphone en laptop van de zaak, kies je zelf op welke laptop jij wil werken
 • Een uitgebreid opleidingsprogramma (vakinhoudelijk en soft skills) en coaching
 • Zelf je eigen tijd indelen en de mogelijkheid om vanuit huis te werken

 

Is dit de baan voor jou?
We kunnen ons voorstellen dat je meteen wil solliciteren op deze geweldige baan in Delft. Dat kan via de sollicitatiebutton. Heb je toch nog wat vragen? Neem dan contact op met Sandra de Vries, telefoon 06 14008447 of svi@ivyglobal.eu.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Trefwoorden: Financieel administratief medewerker, Finance, Financiele administratie, vacature Delft, parttime, Backoffice, HBO


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, Administratief Medewerker, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Industrie/Techniek, Financieel Medewerker