Junior Finance Professional

Junior Finance Professional

Veghel, 38,75 uur per week

Een aanpakker met oog voor procesverbetering en doorzettingsvermogen

“Omzet is pas omzet als deze is betaald” wordt wel eens gezegd.

Met een omzet van ruim € 1,9 miljard in Food Service ligt er op de projectadministratie van de afdeling Debiteurenadministratie en Geldmiddelen (Credit & Collections) voldoende uitdaging om hier vorm aan te geven. Voor een groot deel wordt met onze klanten gewerkt op basis van automatische incasso. Klantonboarding, inrichtingsvraagstukken en complexe processen zijn zaken waar je graag jouw tanden in zet. Dit met behulp van (deels nog te implementeren) eigentijdse instrumenten om voor de klant en Sligro tot een oplossing te komen met een gezonde balans tussen de financiële en commerciële afweging.

Je zult starten met activiteiten die je je relatief snel eigen kunt maken. We vinden het belangrijk dat je op die manier de basis leert kennen van de processen binnen de afdeling debiteurenadministratie. Natuurlijk is het ook prettig voor jou en je collega’s als je hen al flink kunt ontlasten door meteen productief te zijn. Dat voelt goed! Vervolgens kun je je doorontwikkelen naar allround medewerker. Aangekomen in deze fase ligt het voor de hand dat je ondersteuning biedt in verbeterprojecten die veelal procesverbetering in kwalitatieve en kwantitatieve zin als doel hebben. Met de omvang die Sligro Food Group in de samenwerking met Heineken heeft bereikt is het logisch dat met name slimmere processen en systemen ons nog meer vooruit helpen

Belangrijke taken en verantwoordelijkheden:

  • Samen met collega’s draag je zorg voor uitvoering borgen van dagelijkse taken en werkzaamheden;
  • Je draagt zorg voor ondersteuning in de lopende projecten;
  • Je draagt zorg voor de uitvoering controle op de transacties en inrichting in ons ERP-pakket; 
  • Je bent in je rol als project medewerker mede verantwoordelijk voor het halen van deadlines
  • Je bent mede verantwoordelijk voor de (controle) op de data kwaliteit en in staat deze te beoordelen;
  • Je kunt complexe verbanden leggen tussen verschillende data bestanden;
  • Je bent in staat om in teamverband voor jouw mening uit te komen;
  • Je bent gezond eigenwijs en laat niet over je heen lopen;
  • Je rapporteert in jouw functie rechtstreeks aan de manager debiteurenadministratie en geldmiddelen;
  • Je krijgt je eigen verantwoordelijkheden en met onze expert begeleiding ga jij je ontwikkelen tot een volwaardig lid van het team;
  • Je gaat ondersteuning bieden bij de inrichting van financiële software pakketten voor interne- en externe partijen;
  • Je stelt aanbevelingen op voor de optimalisatie van bedrijfsprocessen (standaardiseren / automatiseren / robotiseren) en draagt zorg voor eventuele implementatie hiervan.

Wie ben jij?

Wij zoeken kandidaten met minimaal een afgeronde hbo-opleiding Finance & Control. Specifieke werkervaring is geen vereiste. Je hebt de drive om conceptueel de basis werkprocessen te doorgronden en hebt affiniteit met procesmatig – administratief denken.

Affiniteit met ICT / automatisering is heel belangrijk voor het goed functioneren in deze rol: weten hoe je de software voor je kunt laten werken. Denk aan ruime ervaring met het MS Office pakket, specifiek Excel skills. Je bent accuraat en beschikt over goed ontwikkelde analytische vermogens. Tevens ben je een goede communicator met wie prettig wat meer complexe zaken kunnen worden besproken en die er zelf heldere memo’s en presentaties over kan geven. Je weet een goede balans te vinden tussen financiële risico’s enerzijds en commerciële belangen anderzijds, en toont grote mate van bereidheid om te leren en investeren in eigen professionaliteit. Tot slot heb je affiniteit met de Food branche. 

Wij bieden:

  • In eerste instantie een dienstverband voor bepaalde tijd met doorgroeimogelijkheden;
  • Toegewijde en behulpzame collega’s;
  • Professionele en persoonlijke begeleiding door experts in het vakgebied;
  • Mogelijkheid om je kennis te vergroten op het gebied van Finance;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Ultra moderne werkomgeving, high-end IT hardware werkplek (volledig draadloos) met meerdere schermen en een eigen laptop voor zakelijk gebruik;
  • En bovendien de mogelijkheid om met korting inkopen te doen in onze groothandels.

Interesse?

Solliciteren kan gemakkelijk via de sollicitatiebutton. Heb je vragen? Neem dan contact op met Recruiter Monique Wijnen via 06-21181134 of mwijnen@sligro.nl.

Over Sligro Food Group

Sligro Food Group bestaat uit verschillende foodservicebedrijven. Samen met onze klanten hebben we één belangrijke passie: food. Om ervoor te zorgen dat iedereen zich daarop kan richten, worden alle bedrijven vanuit ons hoofdkantoor in Veghel ondersteund. Zo kunnen de verschillende bedrijven zich regionaal richten op die passie.

Op het hoofdkantoor werken we intensief samen. Dat uit zich in een professionele en efficiënte organisatie. We zijn trots op onze passie en gezond eigenwijs waar nodig. Kijk hier voor meer informatie over Sligro Food Group.


Vergelijkbare zoekopdrachten: < 1 jaar, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, Financiele Administratie, Groothandel/Detailhandel, Salaris Administratie, Financial Controller, Limburg, Noord-Brabant, Financieel Medewerker