Financieel administratief Medewerker

Financieel administratief Medewerker
28-36 uur | Haarlem

RIBW K/AM begeleidt mensen met een psychische kwetsbaarheid bij ontwikkelen en versterken van hun veerkracht. Veerkracht is het vermogen om de uitdagingen van het leven aan te kunnen, en om van daar uit eigen keuzes te maken om verder te kunnen. Betekenis te geven aan je leven. De kracht en de mogelijkheden van ieder mens zijn daarbij bepalend, niet de beperkingen. Hoe doen wij dat? Wij bieden maatschappelijke opvang, beschermd wonen, ambulante begeleiding en activering en dagbesteding. Dat doen wij vanuit 30 locaties die je vindt tussen Castricum, Haarlem en Nieuw-Vennep (regio Kennemerland, Amstelland en de Meerlanden).

Als financieel administratief medewerker draag je bij aan de algehele financiële administratie. Naast je reguliere werkzaamheden neem je deel in projectgroepen op het gebied van o.a. automatisering en big data. Het takenpakket bestaat verder uit:

 • Het ondersteunen bij de maandafsluitingen en jaarafsluiting;
 • Bijhouden en opstellen van diverse (balans)specificaties;
 • Grootboekbeheer;
 • Boeken van loonjournaalposten;
 • Het verzorgen van de financiële administratie m.b.t. interne projecten;
 • Het afhandelen van in- en externe financiële klachten n.a.v. geleverde diensten/zorg;
 • Kas-/ Bankverwerking;
 • Uitvoeren van dagelijkse facturatie;
 • Overige financiële ad hoc werkzaamheden;
 • Productieverantwoording; (zoals bijvoorbeeld de Wlz-nacalculatie);
 • Het maken van rapportages en overzichten.

Dit ben jij
Jij hebt vakinhoudelijke kennis en passie voor het vak. Je hebt minimaal een afgeronde financiele/bedrijfseconomische hbo-studie (of in het bezit van het vakdiploma moderne bedrijfsadministratie). Je hebt in ieder geval 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie of weet ons te overtuigen met jouw enthousiasme voor deze functie. Je vindt het leuk om mee te denken en jouw ideeën voor verbeteringen aan te dragen. Je werkt nauwkeurig, efficiënt en zorgvuldig, met oog voor detail en gericht op het voorkomen van fouten. Je bent proactief, kunt goed zelfstandig werken, maar werkt ook goed in teamverband.

Wie zijn wij?
De afdeling financiele administratie is een hecht en gezellig team, bestaande uit vijf collega’s (inclusief leidinggevende). Op onze afdeling hangt een informele sfeer, wordt hard gewerkt maar ook veel gelachen. Wij schakelen in ons werk tussen reguliere werkzaamheden en diverse leuke projecten waarbij streven naar verbeteringen en het maken van efficiencyslagen.

Wij bieden jou!
Een leuke functie in een gezellig, professioneel en betrokken team. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met de intentie tot een vast dienstverband. Ook is er veel aandacht voor je ontwikkeling, zowel persoonlijk als professioneel. Je wordt betaald volgens de CAO GGZ, FWG40 (min. € 2.057,- en max. € 3.178,- bruto per maand, bij 36 uur per week); inschaling is afhankelijk van je ervaring. Bij ons wordt hybride gewerkt (50 procent op kantoor en 50% vanuit huis). We hebben een ruime verlofregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13de maand, de mogelijkheid tot kopen van extra dagen en een fietsenplan. Uiteraard neem je deel in onze pensioenregeling en is er een reiskostenregeling. Voor het uitoefenen van je werk krijg je een Surface (tablet/laptop) en een mobiele telefoon tot je beschikking.

Interesse?
Is werken bij RIBW-K/AM een mooie stap in jouw loopbaan en wil je graag aan de slag bij een organisatie waar het leven en welbevinden van de cliënt écht centraal staan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren via de sollicitatiebutton. Een dag meelopen behoort ook tot de mogelijkheden. Heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met Daniel Knulst (Manager administratieve processen) via 06-42702495.

Bijzonderheden

 • Als nieuwe medewerker dien je een verklaring omtrent gedrag (VOG) te verstrekken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 
Trefwoorden: financieel, administratief medewerker, vacature, fulltime, Haarlem, hbo, bedrijfsadministratie, mbo, ervaren, finance, financiële administratie


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, € 2.000 - € 3.000, HBO, Administratief Medewerker, MBO, Financiele Administratie, Gezondheidszorg/Welzijn, Noord-Holland