Controller (hbo/ wo, internationaal), regio Brummen

GSE B.V. (hierna: GSE) te Brummen levert robuuste, snelle en slimme doseerapparatuur, -software en -diensten om de inktlogistiek bij haar klanten te optimaliseren, waarbij verspilling tot een minimum beperkt wordt. In de loop der jaren heeft GSE een sterke positie in de internationale markt verworven door uiterst geavanceerde gravimetrische doseersystemen te combineren met een wereldwijd netwerk van servicevertegenwoordigers en agenten op zes continenten. Met meer dan 40 jaar ervaring in de grafische-, textiel- en coatingindustrie heeft de organisatie een installed base van 1700 automatische dispensers wereldwijd (37 fte). Het bedrijf maakt een interessante transitie door van een productleverancier naar een aanbieder van oplossingen waarbij, naast de doseerapparatuur, software en innovatieve diensten een steeds groter deel van de waardepropositie uitmaken.

Met het oog op de aanstaande pensionering van de huidige financial director zijn wij op zoek naar een:

Controller (hbo/ wo, internationaal), regio Brummen

Functie
In deze brede en zelfstandige rol als controller en lid MT binnen GSE ben je eindverantwoordelijk voor de financiële-, bedrijfs-, en salarisadministratie met ondersteuning van 1 parttime medewerker. Tevens draag je zorg voor ICT, HR en facilitaire zaken alsmede een groot deel van de wet- & regelgeving (zoals privacyreglement, risicobeoordeling Arbowet, BHV-organisatie en vergunningen omgevingsdienst). Met jouw nuchtere en pragmatische blik herken je mogelijke kansen en bedreigingen in de financiële situatie. Tevens ben je in staat om vervolgens als bedrijfseconomisch sparringpartner van de directie een advies te geven over de mogelijke strategische (internationale) keuzes.

Wij zoeken een controller met hands-onmentaliteit; iemand die in staat is het overzicht te behouden en denkt in eenvoud en oplossingen. De ideale kandidaat heeft ruime ervaring in een brede (internationaal georiënteerde) financiële functie en beschikt over een goed ontwikkelde ondernemersgeest. Daarnaast ben je communicatief vaardig en heb je een sociale, nuchtere houding.

Functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding op hbo-/wo-niveau richting Bedrijfseconomie of Accountancy.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Kennis van en ervaring met ISAH is een pre.
  • In staat om een brug te slaan tussen cijfers en de brede operatie (ICT, HR en facilitaire zaken).
  • Affiniteit met het werken in een internationaal georiënteerd bedrijf van MKB-omvang.
  • Kenmerken als hands-on, ondernemend, informeel en proactief zijn sleutelwoorden.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, oplossingsgerichte werkstijl en gefocust op kwaliteit.
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Brummen en je bent 40 uur per week beschikbaar. 


Aanbod
Wij bieden een uitdagende brede financiële functie in een middelgroot internationaal georiënteerd bedrijf (37 fte). Hierbij is jouw bijdrage als financieel eindverantwoordelijke van essentieel belang als onderdeel van de realisatie van de bedrijfsstrategie. Uiteraard wordt een passend arbeidsvoorwaardenpakket aangeboden.

Interesse?
De werving en selectie wordt verzorgd door BDO Interim & Recruitment. Jouw sollicitatie, voorzien van een op de functie toegesneden cv en motivatie, kan toegestuurd worden middels het online sollicitatieformulier t.a.v. mevrouw M.M.H. (Machteld) Hoogenboom, vacaturenummer 230.

Voor meer informatie kunt u contact met haar opnemen via telefoonnummer 030-284 9960 of kijk op www.bdo.nl voor meer informatie over onze organisatie.

Uw sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld. Een psychologisch onderzoek/assessment zal deel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Controlling, Salaris Administratie, Controller, Industrie/Techniek, Gelderland, Overijssel