Auditor Horizontaal Toezicht

Jij maakt je zorgen om de betaalbaarheid van de gezondheidszorg. Als Auditor Horizontaal Toezicht maak je direct het verschil door mee te denken over innovatieve controlevormen. Die kosten besparen en waardoor processen efficiënter worden. Welke visie heb jij om de zorg in Nederland betaalbaar te houden?

Dit doe je
“Door mijn werk bereiken we een efficiënter declaratiesysteem. Uiteindelijk komt zo meer kapitaal vrij. Dat stelt zorgaanbieders in staat goedkoper zorg te leveren die van een hogere kwaliteit is. Door deze lagere kosten aan de kant van de zorgaanbieders profiteren verzekerden. Enerzijds door een lagere premie en anderzijds door meer handen aan het bed”. Jitse Kok – Manager Materiële Controle

In deze unieke spilfunctie ben jij meer dan Auditor. Naast het opzetten van control frameworks ben jij de ‘linking-pin’ die vertrouwensrelaties vestigt en bewaakt tussen grote belanghebbenden zoals zorgaanbieders en collega-verzekeraars. Je voegt onmisbare waarde toe door strategisch mee te denken en zowel in- als extern de samenwerking op te zoeken en vooruit te brengen waardoor alle betrokken partijen hun gewenste resultaten kunnen behalen.

In deze rol voer je op landelijk niveau gesprekken met ziekenhuizen en GGZ instellingen om over te gaan op Horizontaal Toezicht (HT). Je spreekt met zorgverzekeraars en instellingen over Horizontaal Toezicht. In deze functie bij Zilveren Kruis ga je mooie dingen doen. De zorg blijft namelijk dynamisch, en de betaalbaarheid ervan blijft een actueel onderwerp waar iedereen mee te maken krijgt.
De functie in het team representatie kent een multidisciplinair karakter waarin je zorginhoudelijk, analytisch en projectmatig werkt. Het is een hecht team met oog voor elkaar. Het draait in deze rol om het toewerken naar en meedenken over nieuwe controlevormen.:

  • Zelfstandig onderzoek uitvoeren betreffende de doel- en rechtmatigheid van zorgkosten binnen ;
  • Je bent aanspreekpunt voor collega-zorgverzekeraars en zorgaanbieders tot op bestuurlijk niveau;
  • Je bent verantwoordelijk voor de opzet, uitvoering en verantwoording van controles met betrekking tot Horizontaal Toezicht en zelfonderzoeken;
  • Je stelt doelen op en doet aanbevelingen op basis van de uitkomst en analyses van uitgevoerde werkzaamheden;


Als expert ben je ook vraagbaak voor collega’s wanneer het gaat over lastige vraagstukken en over zaken die spelen op de werkvloer.
 
Dit ben je
“De betaalbaarheid -en daarmee de kwaliteit- van zorg in Nederland staat steeds meer onder druk. De kosten vliegen de pan uit! Door mijn expertise in te zetten draag ik mijn steentje bij om die kosten te beheersen en de zorg efficiënter te maken op de korte, maar ook lange termijn”. Jitse Kok – Manager Materiёle Controle

In deze functie ben jij projectleider die de dynamiek van de zorgsector kent. Jij hebt kennis van de zorg die je hebt opgedaan bij een zorginstelling, ziekenhuis of GGZ-instelling, dan wel de administratie of audit vanuit een groot of kleinschaliger accountantskantoor. Jouw hoge mate van sensitiviteit stelt je in staat de belangen vroegtijdig in te schatten en af te wegen. Als teamspeler weet je dat je niet alles zelf kan oplossen, maar dat je met verbinding en samenwerking verder komt. Je maakt je snel wegwijs in de planning, escaleert tijdig wanneer deze niet gehaald wordt, en weet vroegtijdig verassingen op te lossen of collega's erop in te seinen.

Door de continu veranderende omgeving is niet alles tot op de punt en komma uitgekauwd. Jij vindt het uitdagend als processen nog in de kinderschoenen staan. Dit geeft jou ruimte om jouw visie toe te voegen. Dat doen we in samenspraak met collega verzekeraars. Jij vindt het interessant dat we het niet altijd met elkaar eens zijn, maar wil wel altijd een algemene consensus bereiken.

Om je snel comfortabel te voelen in deze inhoudelijke en veelzijdige rol breng je mee: 

  • Een afgeronde WO-opleiding Accountancy aangevuld met RA of RE
  • Minimaal 6 jaar relevante werkervaring met zorginhoudelijke kennis. Bijvoorbeeld als Auditor bij een Ziekenhuis of als Accountant met een Healthcare portefeuille
  • Organisatiesensitiviteit waardoor jij uitermate bedreven bent de politieke gevoeligheid aan te voelen die speelt binnen het zorgwerkveld
  • Van nature ben je kritisch, kwaliteit- en resultaatgericht
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig, waarmee we bedoelen dat je over voldoende overtuigingskracht beschikt en ook het vermogen hebt om een verbindende rol te vervullen
  • Verder pas je goed in ons team en ben je een teamplayer.

Wat wij bieden

Als Hartloper bij Achmea zet jij je elke dag in voor een gezonde, veilige én duurzame toekomst. En daar belonen we je graag voor! Natuurlijk krijg je bij ons een uitstekend salaris, een mooie pensioenregeling mét lage eigen bijdrage (3,25%), 136 verlofuren (op basis van 34 uur per week) én korting op onze verzekeringen. Maar er is meer:   

  • Een 34-urige werkweek is bij Achmea de standaard! Je werkt dan bijvoorbeeld 4 dagen van 8,5 uur. Zo heb je nóg meer tijd voor vrijwilligerswerk, een goed boek, mantelzorg óf jouw favoriete sport! 
  • Onder de noemer All You Can Learn volg je opleidingen, cursussen en trainingen vanuit een onbeperkt opleidingsbudget.
  • In 2023 ontvang je een uniek klimaatbudget van €2500. Dit bedrag is bedoeld voor producten en diensten die een bijdrage leveren aan verduurzaming en dus de verbetering van het milieu. 
  • Gezond werken vinden we belangrijk, dus zorgen we ook dat dit kan met een berg healthy initiatieven!  
  • Je ontvangt maandelijks een persoonlijk keuzebudget, opgebouwd uit 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en 3,85% bovenwettelijk verlof. Je kiest zelf op welk moment je dit budget laat uitbetalen, of je het gebruikt voor verlofsparen of dat je er vakantie-uren van koopt. 

Interesse?

Reageren op deze vacature kan via de "solliciteren button".
Eerst meer informatie? Neem dan contact op met Jurriaan Rang (recruiter bij Achmea) jurriaan.rang@achmea.nl

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, € 5.000 - € 7.000, > 10 jaar, Dienstverlening algemeen, Controlling, Utrecht, Business Controller, Financiele Administratie, Gezondheidszorg/Welzijn, Randstad, Controller