Salaris administrateur (28-36 uur)

Ben jij die senior salarisadministrateur die graag samenwerkt binnen het team financiën en zorgt voor een juiste en tijdige salarisverwerking?

Dan is dit iets voor jou!

Voor ons kantoor in Tilburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste senior salarisadministrateur. Startdatum in overleg, bij voorkeur op korte termijn en uren bespreekbaar tussen de 28 en 36 uur per week.

Jouw werkdag

Als senior salarisadministrateur ben je een onderdeel van de afdeling financiën en ben je op hetzelfde hiërarchische niveau werkzaam als je drietal collega senior salarisadministrateurs.
Je ontvangt leiding van de manager financiën. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen, het signaleren van afwijkingen, het controleren en verwerken van gegevens ten behoeve van een tijdige en juiste verwerking van de salarissen.
Je bent de deskundige vanuit de salarisadministratie in een complex administratief aandachtsgebied. Je vertaalt de wijzigingen binnen wet- en regelgeving naar aanpassingen binnen interne procedures en bewaakt de naleving hiervan.
Je draagt bij aan een goede inrichting van de administratie met daarop afgestemde procedures en je doet voorstellen t.b.v. verbeteringen van effectiviteit en/of efficiency van processen op de afdeling of tussen afdelingen en medewerkers.
Je stelt prioriteiten ten aanzien van de werkzaamheden binnen de afdeling salarisadministratie, de onderlinge samenhang waarborgt en de deadlines van de afdelingstaken bewaakt. Je overlegt tijdig met manager financiën bij het niet kunnen realiseren van de doelstellingen van de hoofdtaken.
Je controleert de ontvangen gegevens en legt daarbij verbanden met andere gegevens. Analyseert gegevens en maakt op basis hiervan (periodieke) overzichten ten behoeve van de eigen organisatie en externe instanties.
Je zorgt voor en neemt deel aan de (uitvoerende) werkzaamheden van de salarisadministratie én participeert actief in de verwerking van gegevens ten behoeve van de controles (manual) intern, de aangiften loonbelasting, de jaarlijkse begroting & jaarrekening, de accountantscontrole, de controles van fiscus en belastingdienst, regelgeving en systeemgebruik en op de naleving van interne procedures.

Om het bovenstaande te realiseren zorg je voor een adequate personeelsplanning(bezetting) van de salarisadministratie. En dit doe je omdat je samenwerkingsgericht bent en in staat bent om bij te dragen aan goede teamverhoudingen binnen de afdeling en met de interne cliënten.  

Over jou

Waarmee daag jij ons uit?

  • HBO werk- en denkniveau, aangevuld met een afgeronde opleiding tot salarisadministrateur.
  • Ruime achtergrondkennis en brede ervaringskennis is nodig voor het coördineren, afstemmen en in overeenstemming brengen van activiteiten / werkzaamheden van verschillende aard en inhoud binnen de afdeling.
  • Recente werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen de gezondheidszorg
  • Aanvullende cursussen voor specifieke automatiseringspakketten (AFAS) en geautomatiseerde salarisverwerkingssystemen
  • Kennis van CAO VVT is een pré
  • Uitgebreide kennis van sociale wetgeving en belastingwetgeving
  • Hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid is vereist.
  • Sociale vaardigheden zoals tact, kunnen luisteren, standvastigheid en een dienstverlenende houding zijn vereist in de in- en externe contacten, waarbij onder andere inhoudelijke vragen worden beantwoord, klachten worden afgehandeld, afspraken worden gemaakt en termijnen worden bewaakt.

Wij bieden

Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou een fijne werksfeer en mogelijkheden om verder te groeien. In eerste instantie bieden we een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Na gebleken geschiktheid gaan we kijken naar de mogelijkheden voor een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Werken bij Thebe betekent ook een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT) krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen (bijvoorbeeld zorg- of auto), van korting op een private lease-auto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren

Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan via de solliciteren button linksonder op deze pagina. 

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Jos Adriaans op via tel. nr. 06-15056228

Over Thebe

Thebe levert wijkverpleging, specialistische zorg, thuisbegeleiding en dagbesteding in 22 gemeenten in West- en Midden-Brabant. Daarnaast bieden we zorg in 23 woonzorgcentra in de regio. Met aandacht en toewijding verlenen onze zorgprofessionals en vrijwilligers menslievende zorg.

De zorgprofessionals worden vanuit verschillende domeinen ondersteund, geadviseerd en gefaciliteerd. Zo kunnen de collega's in het primaire proces rekenen op support vanuit onder andere ICT, HR, Vitaliteit, Werving en Selectie en Communicatie.  Bij Thebe word je onderdeel van een zelfstandig team en krijg je veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen als je dat wilt. Thebe is een lerende organisatie en vanuit de beweging Thebe Leert zijn er zowel voor interne als externe kandidaten legio mogelijkheden om je -om, -bij en te herscholen.

Waarom is het zo fijn om nou juist bij Thebe aan de slag te gaan? Dit is wat de ‘WAUW’ van Thebe uitdraagt. Iedere medewerker heeft zijn of haar persoonlijke ‘WAUW’. De een vindt het bijvoorbeeld fijn om zichzelf continu te blijven ontwikkelen en de ander houdt van de zelfstandigheid binnen het team. Zo is er ook een ‘WAUW’ voor jou! Kom jij deze ‘WAUW’ ontdekken?


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, 1-3 jaar, Parttime, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, Financiele Administratie, Gezondheidszorg/Welzijn, Salaris Administratie, Noord-Brabant, Financieel Medewerker