Program Lead Regulatory Expertise

Program Lead Regulatory Expertise
32-40 Uur | Amsterdam

Creëer je eigen toekomst
In deze functie geef je leiding aan het Regulatory Change Program binnen de Compliance functie van Van Lanschot Kempen. Je bent verantwoordelijk voor het toezicht op het robuuste Regulatory Change Program en adviseert over de implementatie van regelgeving binnen Investment Banking en Asset Management activiteiten, evenals binnen Private Banking en Treasury. Je maakt deel uit van een adviesteam van specialisten op deze gebieden en werkt samen in een dynamische en ondernemende omgeving.

Bij Van Lanschot Kempen benaderen we compliance in lijn met onze strategische doelstelling "to act as one" en streven we naar geharmoniseerde oplossingen voor al onze klantgroepen. Communicatie staat hierbij centraal. Als Program Lead of Regulatory Expertise word je aangemoedigd om je eigen ideeën en vaardigheden in te brengen. Je krijgt de vrijheid om het programma te versterken en verder te ontwikkelen in lijn met de duurzaamheidsambities van Van Lanschot Kempen.

Van Lanschot Kempen is een gespecialiseerde, onafhankelijke vermogensbeheerder die zich inzet voor het behouden en creëren van vermogen, op een duurzame manier, voor haar klanten en de samenleving die zij dient. Jouw talenten zet je hier graag voor in als Program Lead of Regulatory Expertise bij Van Lanschot Kempen.

Je zult onder anderen verantwoordelijk zijn voor:

  • het nauw samenwerken met de afdeling legal bij het uitvoeren van regulatory gap analyses en het geven van advies over de implementatie van wet- en regelgeving.
  • het uitvoeren van compliance reviews van bedrijfsprocessen en procedures als onderdeel van het Regulatory Change Programma.
  • het geven van compliance advies over wet- en regelgeving voor Treasury, Investment Banking en fund- en portfolio management activiteiten.
  • het opstellen van beleid en uitvoeren van beleidsevaluaties.
  • advies over de verbetering van governance kaders.

Jouw talenten
Zorgvuldig, doortastend en communicatief. Zo kunnen we jou het beste omschrijven als Program Lead of Regulatory Expertise. Een adviseur op het gebied van regelgeving die zakelijk onderlegd is en in staat is om op maat gesneden en praktisch advies te geven aan onze interne zakelijke stakeholders, zodat zij onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Door verder te denken en vragen te stellen stel je onze business stakeholders in staat om onze klanten op een klantgerichte en proactieve manier te bedienen. Daarnaast heb je:

  • een afgeronde master opleiding.
  • uitgebreide regelgevende ervaring in de financiële dienstverlening, opgedaan bij een financiële organisatie of in een adviserende rol.
  • inzicht in de sector investment banking en vermogensbeheer.
  • kennis van de regelgeving voor de financiële markten, waaronder AIFMD, UCITS, SFDR en MiFID.
  • aanpassingsvermogen aan een veranderende regelgeving en kan dit vertalen in compliance-eisen.
  • goede kennis van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Zijn wie je bent
Samenwerken met een verscheidenheid aan klanten om beleggingen meer toekomstgericht, duurzaam en datagedreven te maken. Zowel nationaal als internationaal. Met meer dan 300 jaar ervaring maken we deze ambitie waar bij Van Lanschot Kempen. Dit doen we met zo'n 1.700 collega's verspreid over verschillende expertisegebieden.

De mate van innovatie en wendbaarheid van een organisatie hangt mede af van de diversiteit van het personeelsbestand. Dankzij onze verschillen versterken wij elkaar. Wij stimuleren een inclusieve werkomgeving waarin alle collega's zich thuis voelen. Bij ons kun je gewoon zijn wie je bent. En daar zijn we trots op.

Benieuwd naar verhalen van collega's en hoe zij het werken bij Van Lanschot Kempen ervaren? Ga naar Mensen & Projecten en kom meer te weten!

Turning your talent into value
Talent omzetten in waarde! Dat is wat wij doen! Want als jij waarde toevoegt, mag je dat ook van ons verwachten. Een goede balans tussen werk en privé met onze 'hybride manier van werken' is daar een goed voorbeeld van. Daarnaast krijg je als Program Lead of Regulatory Expertise:

  • een flexibel budget om deels je eigen secundaire arbeidsvoorwaarden te bepalen. Kies zelf waar je dit budget aan besteedt, van vakantiegeld tot een dertiende maand, extra verlofdagen en nog veel meer.
  • opleidingsmogelijkheden.
  • flexibele werktijden; je komt naar kantoor voor teamvergaderingen of brainstormsessies en je werkt in overleg thuis. Ook daar zorgen we voor alles: van een stevig bureau tot een bureaustoel.

En we hebben nog veel meer incentives voor je klaarstaan. Ontdek wat je krijgt bij Van Lanschot Kempen.

Toon je interesse!
Ben je enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton!

Heb je nog vragen? Laat het Deborah Bristow, Talent Acquisition Specialist, weten via +31-(0)6-83220029 of via d.bristow@vanlanschot.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 
Trefwoorden: Program Lead Regulatory Expertise, vacature, wo, fulltime, Amsterdam, ervaren, financiële dienstverlening, AIFMD, UCITS, SFDR, MiFID, Engels, compliance, Regulatory Change Program


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Amsterdam, Audit, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Banken, Compliance, Auditor, Financiele dienstverlening, Compliance Manager, Randstad