Medior medewerker Transactieverwerking (Team Debiteuren)

Medior medewerker Transactieverwerking (Team Debiteuren)
Werk jij graag in een gezellig team? Vind je persoonlijke ontwikkeling belangrijk? Kom dan werken bij ons team Debiteuren.

De financiële professionals van de afdeling Transactieverwerking werken aan een betrouwbare en digitale verwerking van financiële transacties: inkooporders, inkoopfacturen, verkoopfacturen, betalingen en ontvangsten. Hier wordt de basis gelegd voor relevante, juiste, volledige en tijdige managementinformatie en financiële verantwoordingen. Samen streven we naar eenduidigheid en eenvoud van de financiële systemen en procedures.

Voor het team Debiteuren zoeken we drie nieuwe collega’s die zelfstandig kunnen werken maar wel in een gezellig team. Kun jij aanpakken, doe je graag administratief werk en wil je je doorontwikkelen op het gebied van transactieverwerking? Komt dan bij ons werken!

Heb je veel werkervaring en wil je een stapje hoger? Vind je het leuk om medewerkers te gaan begeleiden? We zoeken ook senior medewerkers voor Transactieverwerking S9! Kijk op onze vacaturesite werkenvoordenhaag.nl

Wat ga je doen?
Als medior medewerker Transactieverwerking verzorg je de debiteurenadministratie voor de gemeente Den Haag. Je fungeert als inhoudelijke vraagbaak voor (beginnende) collega’s binnen het team/proces-specialisme/afdeling bij het uitvoeren van werkzaamheden. De contacten gebeuren via mail of telefoon.

Jouw administratieve taken zijn verder:

  • beheer stamgegevens;
  • verwerken facturatieopdrachten;
  • klantcontact per mail en telefoon;
  • het overdragen van de debiteurenvorderingen ter incasso;
  • het controleren en bewaken van de juistheid van mutaties en verbanden binnen en tussen de (sub)administraties;
  • het opstellen van grootboekspecificaties;
  • het analyseren van saldi op tussenrekeningen, je doet voorstellen voor opschoning van vervuiling, bewaakt oude posten en lost eenvoudige probleemgevallen op;
  • ondersteuning bieden bij instructie en opleiding van het primair proces;
  • het behandelen van diverse onvoorziene vraagstukken.

Je neemt deel aan werkgroep en helpt mee aan de verbetering van richtlijnen en procedures. We staan open voor jouw ideeën omtrent de inrichting van de modules van het bedrijfsvoeringsysteem en de manier van documentatie.

Wat vragen wij?
Je kan zelfstandig een inschatting maken van de complexiteit van het vraagstuk. Je lost zelfstandig eenvoudige vraagstukken op en verwijst door of vraagt begeleiding bij complexe problemen.

Ook neem je mee:

  • mbo werk- en denkniveau;
  • een relevante opleiding, bijvoorbeeld Bedrijfsadministratie;
  • minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in het vakgebied.

Wat bieden wij?
Een verantwoordelijke en veelzijdige functie in een dynamische omgeving met veel ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast kun je rekenen op:

  • een salaris van minimaal € 2.581 en maximaal € 3.732,- bruto per maand (schaal 8);
  • een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar met eventueel een proeftijd, die we bij goed functioneren graag omzetten in een vast dienstverband. Heb je bij de gemeente Den Haag een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd of heb je recht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd in verband met de ketenbepaling, dan behoud je je arbeidsrecht;
  • een 32 tot 36-urige werkweek;
  • uitstekende opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
  • een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket met opname in het ABP-pensioenfonds, een maandelijkse bijdrage aan de ziektekostenverzekering en een individueel Keuzebudget (IKB) ter waarde van 17,05% bovenop je salaris, dat je naar keuze kunt inzetten voor bijvoorbeeld extra verlof, salaris of lidmaatschap van de sportschool in het Stadhuis.

Onderaan vind je de link naar onze arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?
De Financiële Administratie is verantwoordelijk voor de betrouwbaarheid van de financiële vastlegging binnen de gemeente Den Haag. De Financiële Administratie bestaat uit twee afdelingen, namelijk Transactieverwerking (debiteuren, crediteuren, betalen) en Administratie (grootboek, projecten, support). We streven naar eenduidigheid en eenvoud van de financiële systemen en procedures binnen de gemeente Den Haag. De afdeling financiële administratie kijkt naar welke stappen er gemaakt kunnen worden op het gebied van uniformering, digitalisering en automatisering. Hierbij wordt de kwaliteit van de informatie steeds belangrijker.

Je wordt onderdeel van de Dienst Bedrijfsvoering. Bij de Dienst Bedrijfsvoering maken we het werk van de gemeente mogelijk. Van schone en veilige werkplekken, een solide ICT-infrastructuur, één financiële administratie, communicatie in de stad tot en met beleid voor maatschappelijk verantwoord inkopen en modern werkgeverschap. Wij regelen het, zodat de bijna 10.000 ambtenaren hun werk voor de inwoners van Den Haag goed kunnen doen.  De komende jaren bouwen we stap voor stap samen verder aan de Dienst Bedrijfsvoering. Het is onze ambitie om er een dienst van te maken, die zich snel kan aanpassen aan nieuwe werkelijkheden en moderne dienstverlening biedt. Daarbij is volop ruimte om met elkaar te werken aan nieuwe, slimme oplossingen, innovatie en persoonlijke ontwikkeling.

Meer weten
Voor meer informatie over de functie en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Priscilla Bonemeijer op telefoonnummer +31610725951. Mailen kan ook naar priscilla.bonemeijer@denhaag.nl of laat je cv en motivatie achter door te klikken op de solliciteerbutton.

Extra informatie

  • Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je op www.werkenvoordenhaag.nl/arbeidsvoorwaarden.
  • Afhankelijk van je opleiding en werkervaring kun je in de aanloopschaal geplaatst worden.
  • Het opvragen van referenties kan een onderdeel zijn van de procedure.
  • Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt bij externe sollicitanten deel uit van de selectieprocedure;

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, € 2.000 - € 3.000, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, MBO, 5-10 jaar, Debiteuren Administratie, Zuid-Holland, Overheid