Financieel medewerker

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Financieel medewerker
's-Hertogenbosch, 36 uur per week

Financiële toppers opgelet! Bij Aa en Maas zijn we op zoek naar een nieuwe collega die mee wil helpen met onze boekhouding, blij wordt van financiële rapportages en zin heeft in digitale uitdagingen. Iets voor jou?

Wie zijn wij?
Werken met water doet er toe! In het oosten van Brabant zorgt waterschap Aa en Maas voor veilig, voldoende en schoon water. We hebben voortdurend oog voor onze omgeving en voor de grote uitdagingen die de toekomst brengt, zoals het veranderende klimaat. Het vraagt van ons dat we innovatief zijn, duurzame oplossingen bedenken en volop investeren. Bij die financiële kant ga jij een belangrijke rol spelen. 

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag bij de afdeling Informatiestaf, die bestaat uit het team Facilitaire bedrijf en het team Financiën. Dit laatste team bestaat uit 15 mensen die zich bezig houden met de administratie, interne controle, projectadministratie, analyse en advies. We zijn trouwens niet alleen dol op cijfers, maar ook op een goede werksfeer, teamwork en collegialiteit.

Als financieel medewerker ondersteun je de financiële afdeling op alle fronten. Je helpt mee met de boekhouding, kent de systemen als geen ander en bent de vraagbaak voor collega’s. Je bent hier samen met collega’s verantwoordelijk voor en houdt je bezig met crediteuren, debiteuren, maand-/jaarafsluitingen, financiële rapportages, servicegevallen, betalingen, terugbetalingen en nog veel meer. De focus zal in deze functie wat meer liggen op de administratie rondom projecten en subsidies en werk je veel samen met collega’s van de projectenafdeling van Aa en Maas.

Dit jaar wijzigt ons team drastisch en gaan we onze processen verder versterken door automatisering en digitalisering. Ben jij iemand die actief op zoek gaat naar verbeterpunten en blij wordt van veranderingen en uitdagingen? Dan hebben we een match! 

Wel willen we je even waarschuwen: werken voor een waterschap heeft bijwerkingen, zo wil je waarschijnlijk tijdens je vakantie alleen nog maar naar beekjes, dijken en (riool)gemalen gaan kijken.;-)

Wat bieden we jou?
We zijn al eens uitgeroepen tot de Beste overheidsorganisatie en recent wonnen we de FUTURPROOF-award. Deze twee prijzen bewijzen dat we volop investeren in onze medewerkers. En dus ook in jou!

  • Afhankelijk van je opleiding en ervaring bedraagt jouw jaarsalaris tussen de € 34.209,- tot € 46.681,- (schaal 6 of 7, schalen waterschapspersoneel) bij een werkweek van 36 uur. Daarin zit een Individueel KeuzeBudget van 21% (inclusief 8% vakantiegeld) om zelf te besteden. Zo kun je bijvoorbeeld extra verlof kopen of dit bedrag laten uitbetalen. 
  • Daarnaast beschik je over een eigen budget (PBB) van € 6.000,- per vijf jaar voor opleidingen, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit. 
  • Flexibele werktijden. Het uitgangspunt is dat je de helft van de tijd thuis werkt en de helft op kantoor. 
  • Onze secundaire arbeidsvoorwaarden - zoals een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een solide pensioenregeling - zijn uitstekend. 
  • Wij zorgen voor goede ICT-middelen zodat je zowel op kantoor als vanuit thuis prima kunt werken.


Wat breng je mee?
Jij kunt geen genoeg krijgen van cijfers en financiën! Je vindt het leuk om problemen op te lossen en hebt een sterk analytisch vermogen. Stilstaan is achteruit gaan, dus blijf je jezelf graag ontwikkelen in je vak. Zowel zelfstandig als in teamverband kun jij prima functioneren.

Verder heb je:

  • een afgeronde mbo-opleiding gericht op bedrijfsadministratie, bedrijfseconomie, accountancy of vergelijkbaar;
  • liefst een aantal jaren ervaring, maar we zijn zeker ook geïnteresseerd in getalenteerde mensen met minder ervaring;
  • een goed gevoel voor (duidelijke) taal;
  • uitgebreide kennis van Excel;
  • plezier in het (leren) gebruiken en verbeteren van verschillende softwarepakketten.


Bij Waterschap Aa en Maas is iedereen welkom ongeacht waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor ons.

Meer weten of solliciteren?
Wil je meer weten over deze functie? Dan kun je contact opnemen met Wilco van Doesburg, coördinator financiën, telefoonnummer 06-833 774 93.

Ben je enthousiast? Stuur ons dan uiterlijk 1 juni a.s. je sollicitatiebrief en cv. Dit kan via het sollicitatieformulier op onze website.

Kom je bij ons in dienst? Dan moet je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan kunnen leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt echt absoluut niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, € 2.000 - € 3.000, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, MBO, Corporate Finance, Noord-Brabant, Financieel Medewerker, Overheid