Senior medewerker Incasso

Senior medewerker Incasso
36 uur | Den Haag


Bij Staedion zijn we betrokken bij onze bewoners, ook als ze de eindjes even niet aan elkaar kunnen knopen. Team Incasso en Facturatie zorgt ervoor dat er ruimte is voor een gesprek over de passende oplossing. Als senior zorg jij dat de dagelijkse werkzaamheden en processen soepel verlopen. Je bent verantwoordelijk voor een prettige en efficiënte samenwerking met externe partijen, maar ook met andere afdelingen binnen onze woningcorporatie. Een belangrijke functie, met veel ruimte voor eigen initiatief. Iets voor jou?

Met het gehele team hebben we de dagstart Je bereidt deze voor met je collega senior medewerker Incasso, je bekijkt de rapportages en weet hoe we ervoor staan. Met het team zorg je voor de juiste prioritering van de werkzaamheden. Zijn er nog knelpunten, dan zoek je hiervoor een passende oplossing.

In het periodieke teamoverleg bespreek je de voortgang van de projecten en neem je de rapportage met het team door. Zijn er wijzigingen bij de klantenservice of in de aanpak bij de thuisteams, jij zorgt ervoor dat iedereen de juiste informatie ontvangt. Uiteraard ben je op de hoogte van de zaken die in onze branche spelen.

Vanuit het team is er een idee om een nieuwe pilot te starten en onze dienstverlening te verbeteren. Jij zorgt er dan samen voor dat de juiste gegevens worden verzameld, de kansen en risico’s zijn geïnventariseerd en er een uitgewerkt plan bij de teamleider terecht komt. Na een korte presentatie, krijg je een GO en kun je aan de slag met het opstarten van dit project.

Operationeel overleg met onze ketenpartners zoals de deurwaarders, schuldhulpverlenende instanties e.a. behoort ook tot je takenpakket. Loopt alles nog zoals verwacht en wat zijn de verwachtingen in de komende tijd, jij bent de gesprekspartner.

Jouw beslissingen maken de stad

Als Senior medewerker Incasso bij Staedion bouw je letterlijk mee aan de stad Den Haag. Dankzij jou functioneert het team Incasso en Facturatie op en top en verlopen externe samenwerkingen soepel en efficiënt. Elke dag zoek je naar verbetering in dagelijkse processen, en zo zorgen we dat bewoners met (aanstaande) betalingsachterstanden de juiste hulp krijgen. Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

  • De operationele aansturing van het team. Je coördineert dagelijkse werkzaamheden en draagt bij aan een motiverende werksfeer.
  • Je voert controles uit op o.a. contractafspraken met ketenpartners en leveranciers. Je voert kwaliteitscontroles uit en geeft gevraagd en ongevraagd advies over externe samenwerkingen.
  • Je voert kwaliteitscontroles uit over de in de processen uitgevoerde werkzaamheden.
  • De optimalisatie van dagelijkse processen en systemen. Je analyseert de samenhang tussen activiteiten, processen en datastromen en voert verbeteringen door.
  • Het implementeren en uitvoeren van projecten en pilots. Je schrijft zelfstandig een plan van aanpak, levert input en begeleidt nieuwe en lopende projecten.

 

'Ik vind het fijn om voor een bedrijf te werken dat mijn ontwikkeling aanmoedigt!'
Nasira - Financial controller


Dit heb je nodig

  • HBO werk- en denkniveau met een financieel administratieve achtergrond.
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Eerder verworven competenties op het gebied van facturatie en incassoprocessen.
  • Kennis van relevante wetgeving en juridische aangelegenheden.
  • Inzicht in bijdrage en mogelijkheden van externe partijen in het proces.
  • Affiniteit met ICT en robotisering.
  • Lean Six Sigma Green Belt.

 

Dit krijg je ervoor terug

De kans om te leren en de vrijheid om zelfstandig te opereren. Plus:

  • Een salaris tussen de € 3.629,- en € 4.772,- bruto, op basis van 36 uur. Functieschaal I volgens CAO woondiensten
  • Een vierdaagse werkweek, als je dat wilt. Zo kun je werk en privé nog beter in balans houden.
  • Een loopbaanontwikkelingsbudget van € 900,- per jaar op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband, in hartje Den Haag en tegenover het Centraal Station. Als je met het ov reist, vergoeden wij de kosten volledig. Fiets je liever? Dan belonen we je gefietste kilometers. Wij zijn groot voorstander van duurzame activiteiten.

 

Interesse?
Ben je enthousiast geworden of wil je meer weten? Neem dan contact op met Rudolph de Groot via 06 - 12 23 80 81. Direct solliciteren kan ook, via de sollicitatiebutton op deze pagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Senior medewerker Incasso, Incasso medewerker, Finance, Financiele administratie, Facturatie, Incassoproces, ICT, Lean six sigma, vacature Den Haag, Fulltime

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Randstad