Financieel administratief medewerker

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

In verband met uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten zijn wij op zoek naar een enthousiaste en proactieve
 

Financieel administratief medewerker
(32-38 uur)


Als Financieel administratief medewerker werk je op de afdeling Administratie. De afdeling Administratie bestaat uit vier medewerkers. Het betreft een brede functie waar veel aspecten van de financiële administratie aan bod komen.

Jouw werk

 • Controleren en verwerken van inkoopfacturen;
 • Opstellen, controleren en verwerken van verkoopfakturen en debiteurenbeheer;
 • Verwerken van kas- en bankmutaties en het uitvoeren van betalingen;
 • Het verwerken van overige boekingen in de financiële administratie in Exact;
 • Het maken van aansluitingen en het opstellen van specificaties;
 • Meewerken aan de maandafsluiting en het opstellen van uiteenlopende rapportages;
 • Meedenken over verbetering van administratieve processen (efficiënter, effectiever)
 • Bijhouden van de mailbox en fungeren als aanspreekpunt voor collega’s buiten de afdeling;
 • Telefoonbehandeling en het beantwoorden en doorverbinden van inkomende gesprekken.
 • Vervanging van de telefoniste bij diens afwezigheid (beantwoorden en doorverbinden van inkomende gesprekken.)

 
Wie wij zijn
Vanaf de start in 2000 is Havatec BV succesvol en toonaangevend op het gebied van de ontwikkeling en de productie van high-tech machines voor de inspectie en het verwerken van bloemen en bloembollen. Inmiddels is Havatec een gerenommeerde, high-tech innovatieve machinebouwer in de tuinbouwsector. Onze machines bevatten technisch geavanceerde besturingen en camerasystemen voor automatische inspectie van de diverse (natuur-) producten.

Havatec heeft in zijn bestaan een heel aantal awards gekregen voor innovaties en bedrijfsprestaties en als leerbedrijf. Betrouwbaarheid, innovatie en servicegerichtheid (BIS) zijn de kernwaarden van Havatec. Het leidend principe hierin is High Tech Simplicity.

Havatec is sinds augustus 2018 gevestigd in een volledig nieuw, modern en duurzaam bedrijfspand met “state of the art”-faciliteiten. In ons bedrijf zijn inmiddels meer dan 150 medewerkers werkzaam. Starters, ervaren, man of vrouw, ieder die de ambitie heeft om bij te willen dragen aan het succes van Havatec is welkom.

Werken bij Havatec staat voor een plezierige, kameraadschappelijke en betrokken samenwerking. Wij zijn betrokken op elkaar als collega’s, maar zeker ook betrokken bij ons werk en onze klanten. Het betekent werken in een prettige sfeer, waarbij inzet en flexibiliteit van iedereen gevraagd en door iedereen getoond wordt. Daarbij is er aanzienlijke ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Havatec ontwikkelt mensen en machines. Eigen input hierbij, ook wat betreft werkinhoudelijke zaken, worden gewaardeerd en serieus genomen.

Wat wij bieden
Wij bieden jou een uitdagende werkomgeving met persoonlijke ondersteuning. In multidisciplinaire teams werken wij betrokken, prettig en informeel samen. Wij staan voor goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij een fulltime dienstverband is het mogelijk dat je beschikt over 1 roostervrije dag per 2 weken.

Binnen Havatec wordt de CAO Metaalbewerkingsbedrijf gehanteerd. Verder wordt pensioen opgebouwd via Pensioenfonds Metaal & Techniek. Wij voorzien je van goede faciliteiten voor je werk. Er wordt verder actief gewerkt aan een veilige werkomgeving en de bevordering van de gezondheid van iedereen. De kantoorfaciliteiten verschaffen de mogelijkheid tot staand en zittend werken. Voor ons dagelijks fruit wordt gezorgd. Ook draagt de werkgever waar gewenst bij aan 50% van het fitnessabonnement van medewerker.

Persoonlijke ontwikkeling vormt één van onze kernactiviteiten. Competentie-ontwikkeling krijgt steeds goede aandacht via onder meer het volgen van opleidingen, coaching trajecten en cursussen. Feedback, feedforward, persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke begeleiding zijn belangrijke ingrediënten voor jouw succesvolle ontplooiing en het succes van het bedrijf.

Wat breng jij mee?

 • Afgeronde mbo in administratie;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • 5 tot 7 jaar ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur op een administratie- of accountantskantoor;
 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
 • Flexibele instelling en goede communicatieve vaardigheden;
 • Je houdt ervan om nauwkeurig en gestructureerd te werken;
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en zorgt dat het op tijd af is.Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor inhoudelijke informatie over de functie van Financieel administratief medewerker neem je contact op met Mevr. Erna Ekelschot (Business Controller ) op nummer 0252-241490. Voor overige informatie kun je bellen met Mevr. Desteny Hoogervorst (HR Adviseur) op nummer 0252-241490.Website: Meer informatie >>>

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Agrarische bedrijven, MBO, 5-10 jaar, > 10 jaar, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Noord-Holland, Financieel Medewerker