Senior Medewerker Financiën

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Ben jij een HBO-er met ruime ervaring binnen het gemeentelijke financiële werkterrein en ben je op zoek naar een veelzijdige en uitdagende baan, binnen een team dat zich graag blijft ontwikkelen?

Lees dan snel onze vacature en solliciteer, wellicht word jij dan onze collega als:

Senior Medewerker Financiën

(profiel medewerker beleidsuitvoering I)

(voor gemiddeld 36 uur per week)

Wat houdt deze functie in?
Bij de Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen zijn wij binnen de eenheid Advies en Control, team Financiële administratie op zoek naar een Senior medewerker financiën. Deze functie biedt veel afwisseling, waarbij geen werkdag er hetzelfde uitziet. Onderstaand een aantal taken en werkzaamheden die je kunt verwachten in deze functie:

 • Je bent in de lead als het gaat om de financiële processen en administratie;
 • Je voelt je verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de financiële administratie en de inrichting hiervan;
 • Je vervult de treasury functie;
 • Je vervult een rol binnen de Planning en Control cyclus;
 • Je hebt contacten met in- en externe klanten.

Wat vragen wij?

 • Je beschikt over een relevante HBO opleiding;
 • Je beschikt over vakkennis en inzicht op het gebied van gemeentelijke financieel administratieve processen;
 • Je kunt zelfstandig de treasury functie voeren;
 • Je kunt goed werken met geautomatiseerde toepassingen en met de Office pakketten (Word / Excel);
 • Je hebt aantoonbaar brede ervaring binnen het werkveld van de financiële administratie;
 • Je hebt aantoonbaar ervaring binnen de P&C cyclus;
 • Ervaring met het financiële pakket Civision Middelen (SAP) is een pre.

Competenties

 • Flexibel;
 • Communicatief vaardig;
 • Proactief;
 • Samenwerken;
 • Klantgericht.

Wat bieden wij?
Wij bieden een prettige werksfeer in een team van enthousiaste professionals, waarbij kwaliteit voorop staat. De functie is ingedeeld in schaal 10 (max. bruto €4.671,- per maand bij een fulltime dienstverband, salarispeil 1 april 2022). Daarnaast bieden wij jou een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, met een Individueel Keuzebudget ter hoogte van 17,45% van je salaris.

Daarnaast vinden we ontwikkeling van onze medewerkers belangrijk en kun je gebruik maken van de trainingen die ons opleidingsinstituut S.K.I.K. biedt. Tevens zijn er doorgroeimogelijkheden binnen het team en de organisatie.

De organisatie
Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen geeft met ruim 750 medewerkers uitvoering aan de gemeentelijke taken en verleent diensten aan ongeveer 80.000 inwoners van de twee gemeenten. Dit maakt ons de op één na grootste gemeentelijke organisatie in Drenthe. Daarnaast zijn wij een unieke organisatie door het werken voor 2 heel verschillende gemeenten. We zijn centraal gelegen en goed bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.dewoldenhoogeveen.nl!

Interesse?
Ben je geïnteresseerd? Je kunt je belangstelling tot 16 mei kenbaar maken via onze sollicitatiepagina. Wij nemen alleen sollicitaties in behandeling die binnenkomen via dit platform.

Nadere informatie over de functie kan worden ingewonnen bij Arend Annen (teamleider financiële administratie). Informatie over de procedure kun je krijgen van Daniele Sieders. Allen zijn te bereiken via telefoonnummer 140528.

Overige informatie
Het opvragen van referenties kan een onderdeel zijn van de procedure;

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vastgesteld voor elke nieuwe medewerker;

Indien we niet fysiek met sollicitanten in gesprek kunnen i.v.m. de ontwikkelingen rond het Coronavirus, zullen de sollicitatiegesprekken online plaatsvinden via Microsoft Teams.

Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure.

Het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze inwoners.

* Boventallige kandidaten, re-integratiekandidaten en herplaatsingskandidaten hebben voorrang op de procedure. Hierna op volgorde de interne kandidaten, semi-externe kandidaten (uitkeringsgerechtigden, uitzendkrachten of gedetacheerden, stagiaires, vakantiekrachten en medewerkers van andere organisaties aangesloten bij Vooruit in Drenthe) en externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Financieel Medewerker, Financieel Administratief Medewerker, Medewerker Financiën, Overheid, Gemeente


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO+, HBO, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, Drenthe, Gemeente, Treasury, Financieel Medewerker, Overheid