Junior Controller (32-40 uur)

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Zorg jij als Junior Controller samen met jouw collega’s dat de financiële afdeling als een tierelier draait en alle entiteiten binnen onze groep financieel geen omkijken hebben? Dan drinken wij op ons kantoor in Oisterwijk graag een kop koffie met je.

32-40 uur

 

Voor wie is dit een leuke baan?
Jij krijgt energie van een groeiende en dynamische organisatie met veel nieuwe ontwikkelingen! Je voert graag zelfstandig én in teamverband complexe werkzaamheden uit en bent in staat snel te signaleren en tot de kern van de materie door te dringen. Jij schakelt graag tussen sparren met de Group Finance Manager en cijfers in gemakkelijke taal vertalen naar onze managing directors.

Analyseren is jou op het lijf geschreven, maar je verliest jezelf hier niet in. Jij blijft scherp en behoudt het overzicht. Met jouw helikopterview volg, overzie en onderbouw je de ontwikkelingen, zodat de organisatie daar eventueel op kan acteren.

 

Wat ga je als Junior Controller doen?

 • Jij bent de rechterhand en sparringpartner van de Group Finance Manager.
 • Samen met de afdeling Accounting zorg je voor een goedlopende financiële administratie.
 • Jij stelt de financiële maand- en kwartaalrapportages op en biedt ondersteuning bij de maandelijkse managementrapportages.
 • Je bereidt de jaarrekeningdossiers voor en begeleidt samen met de Group Finance Manager de accountantscontrole.
 • Je geeft toelichting over de cijfermatige en business ontwikkelingen aan budgetverantwoordelijken en het bestuur.
 • Je stelt budgets en forecasts op.
 • Je voert interne audits uit.
 • Je voert ad hoc en projectmatige werkzaamheden voor de afdeling Accounting.
 • Jouw vaste standplaats is ons kantoor in Oisterwijk, eens in de twee weken werk je een dag in onze vestiging in Heesch en één à twee keer per jaar breng je een bezoek aan onze vestiging in Doncaster in Engeland.

 

Waarom is het leuk om deze rol bij Dual Inventive te vervullen?
Wij vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk komt, maar ook dat je weer met een glimlach naar huis gaat. We creëren met z’n allen een gemoedelijke sfeer door iedere dag aan een gedekte tafel te lunchen, vrijdagmiddag borrels te organiseren en gezamenlijk de zomer- en kerstperiode in te luiden.

We hebben een dynamische en informele organisatie. Bij Dual Inventive kennen we een platte organisatie. Dit betekent dat je een grote mate van verantwoordelijkheid en vrijheid hebt. Je hebt dus ook alle vrijheid om eigen ideeën uit te voeren die de organisatie elke keer een procentje beter maken.

 

Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding in de richting van Bedrijfseconomie, Controlling of Accountancy met een paar jaar relevante werkervaring.
 • Vloeiend in woord en geschrift in Nederlands en Engels.
 • Communicatief vaardig, overtuigingskracht en affiniteit met IT-systemen.

 

Wie zijn wij?
Wij geloven in de wereld van draadloze technologie. We bouwen aan onze visie Ubiquitous Rail, een platform waarbij alle elementen en gebruikers binnen het spoor met elkaar zijn verbonden.

Wij maken het spoor efficiënter, intelligenter en veiliger op een baanbrekende manier. Daarbij gebruik we hoogwaardige en vooruitstrevende draadloze technologie. We leveren met name systemen en producten die op afstand aangestuurd en beheerd worden vanuit een webapplicatie en/of mobiele applicatie.

 

Wil jij die kop koffie met ons drinken of heb je vragen?
Neem dan vandaag nog contact op met Marguerite Serier (+31 (0)6 4344 9832) of stuur je reactie naar humanresources@dualinventive.com.

Dual Inventive respecteert je privacy. Jouw gegevens worden 4 weken na afloop van de sollicitatieprocedure verwijderd. Als je ons daarvoor toestemming hebt gegeven, bewaren wij jouw gegevens maximaal 1 jaar. Na afloop van de bewaartermijn verwijderen wij de gegevens.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: WO, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, 1-3 jaar, Parttime, 3-5 jaar, Bouw/Installatie/Infrastructuur, Dienstverlening algemeen, Controlling, Utrecht, Controller, Financial Controller, Noord-Brabant