Medewerker Financiële Administratie

Heb jij financiële voelsprieten? En weet je je weg te vinden binnen diverse administraties? Solliciteer dan op de functie Medewerker Financiële Administratie bij het CAOP.

 

Medewerker Financiële Administratie

24-38 uur

 

Het CAOP zoekt een enthousiaste Medewerker Financiële Administratie. Ben jij degene met financiële voelsprieten? Weet je feilloos je weg te vinden binnen diverse administraties? Wil je meewerken aan projecten die een bijdrage leveren aan het verbeteren van de arbeidsmarkt in de sectoren Zorg, Onderwijs en Overheid? Solliciteer dan direct en wij nodigen je graag uit!

 

Wat ga je doen als Medewerker Financiële Administratie?

De afdeling Finance & Control verzorgt de financiële administratie van het CAOP en een 30-tal non-profit organisaties, veelal arbeidsmarktfondsen en stichtingen. De afdeling bestaat uit 14 professionals die met veel plezier werken aan een goede dienstverlening.

 

De afdeling werkt in meerdere teams voor diverse opdrachtgevers. Samen ben je dan ook verantwoordelijk voor de complete administratie. Jouw taak binnen het team is het zelfstandig uitvoeren van werkzaamheden ten behoeve van de boekhoudingen zoals het bijhouden van de grootboek-, crediteuren- en debiteurenadministratie. Je helpt bij het opstellen van de jaarrekening en bent betrokken bij het opstellen van de uitputtings- en projectrapportages. Daarnaast ben je actief op diverse andere administratieve werkzaamheden en geef je ondersteuning aan de overige teamleden. Je hebt hierbij vele in- en externe contacten. Het is een hands-on functie waarbij klantgerichtheid voorop staat.

Wij vragen

  • Mbo werk- en denkniveau en een financiële opleiding op minimaal Mbo niveau
  • Kennis van en ervaring met het voeren van financiële administraties
  • Kennis van een boekhoudpakket als Exact is een pré
  • Je bent stressbestendig, breed inzetbaar, flexibel en kunt goed zelfstandig werken 
  • Aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie is een pré
  • Je bent klantgericht, proactief, stelt prioriteiten en beschikt over een sterke arbeidsethos

 

Wie zijn wij?

Werken aan maatschappelijke uitdagingen en complexe arbeidsvraagstukken. Dat is wat we bij het CAOP doen. Vol passie houden wij ons dagelijks bezig met actuele onderwerpen als het lerarentekort, de werkdruk in de zorg, de invloed van de coronacrisis op de werkvloer, het implementeren van technologie binnen de organisatie, duurzame ontwikkeling van werkenden en werkzoekenden, cao-onderhandelingen en nog veel meer. Dit doen we door advies, onderzoek, opleiding en ondersteuning te bieden. Maar ook door opdrachtgevers project- en programmamanagement uit handen te nemen. Samen werken we aan een betere samenleving, zorgen we voor impact en maken we écht het verschil.

Wat wij bieden

Een uitdagende functie in een interessant en complex werkveld waarin je veel ruimte hebt zelfstandig te werken én om met anderen samen te werken. Een inspirerende werkomgeving met ervaren collega’s. Het CAOP biedt je uitstekende arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met jouw kennis en ervaring. Daarnaast investeren wij ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Het salaris voor de functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 3.502,- (schaal 7 cao-CAOP). Dit is op basis van een 38-urige werkweek, excl. 8% vakantietoelage en 9,56% individueel keuzebudget. Uiteraard bieden wij ook een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Meer weten?

Voor meer informatie over de functie van Medewerker Financiële Administratie kun je contact opnemen met Paul van den Berg, Hoofd F&C, telefoonnummer 06 5169 4876. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Frank Korendijk, HRM-adviseur, telefoonnummer 06 1375 1670.

 

Solliciteren?

Ben je enthousiast over deze functie en denk je aan het profiel en de eisen te voldoen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur ons een motivatie en je CV via onze sollicitatiepagina. Pas je in het profiel dan nodige we je graag uit voor een gesprek.

 

Het CAOP maakt zich sterk voor betekenisvol werk. We staan middenin de samenleving en werken dagelijks aan maatschappelijke uitdagingen. Wij willen dat iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt binnen het CAOP . We geloven dat verschillen bijdragen aan een betere samenwerking en een beter eindresultaat.

 

Daarom zetten wij ons in voor een diverse en inclusieve werkomgeving waarin iedereen het beste tot zijn recht kan komen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, Parttime, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Financiele Administratie, Non-profit organisaties, Overheid, Den Haag