Administrateur / Boekhouder

Vrij zijn om van onze seksualiteit en relaties te genieten draagt bij tot ons geluk. Dit is belangrijk voor iedereen,  maar zeker voor jonge mensen. Deze vrijheid is gebaseerd op respect voor elkaar, maar staat helaas voor veel  mensen onder druk of is niet haalbaar. Het ‘waarom’ van het werk van Rutgers is dan ook: seksuele vrijheid voor  iedereen. We hebben meer dan vijftig jaar kennis en ervaring in het werken met jongeren op het gebied van  seksualiteit. Rutgers is het expertisecentrum op het gebied van seksuele en reproductieve gezondheid en  rechten. We betrekken jongeren actief bij wat we doen.  

Bij Rutgers praten we open en praktisch over seksualiteit. We baseren ons werk en onze inhoud op onderzoek en  ervaring en durven moeilijke en controversiële onderwerpen aan te snijden. We verplichten ons om inclusief te  werken en met respect voor diversiteit in context en cultuur.  

Rutgers is nationaal en internationaal actief in 29 landen. Onze organisatie wordt gevormd door 130  gepassioneerde professionals in Nederland en Indonesië.  

Vanaf 1 januari 2021 zijn Rutgers en Dance4Life een volledige fusie aangegaan met behoud van de eigen  merken. Rutgers en Dance4Life werken al jaren samen om de seksuele gezondheid en rechten van jongeren  wereldwijd te verbeteren. De verschillende krachten in beide organisaties bieden kansen om onder de vlag van  Rutgers nog meer impact te maken. 

Voor de afdeling Finance & Control zoeken wij op korte termijn een Administrateur / Boekhouder 

(32-36 uur, vacaturenummer 2022-12) 

Functie-Inhoud en verantwoordelijkheden 

Jij draagt zorg voor het voeren van een juiste en volledige financiële administratie en assisteert  projectcontrollers. Het team waarin je komt te werken bestaat uit de manager Finance & Control, vijf  projectcontrollers en een collega, die met jou de administratie voert. Je wordt inhoudelijk aangestuurd door de  Senior Finance Controller. 

Taken 

Als Administrateur/Boekhouder ben je verantwoordelijk voor het voeren van een juiste en volledige administratie,  met werkzaamheden zoals: 

 • controleren, coderen en inboeken van inkoopfacturen; 
 •  beheren van de debiteuren; 
 • controleren en voorbereiden van betalingen; 
 • boeken van bankafschriften en kasmutaties; 
 • beheren van het tijdsregistratiesysteem (opvoer medewerkers en projecten); 
 • opstellen van de periodieke rapportages, inclusief voorbereiding voor de jaarrekeningen  accountantscontrole. 

Wij vragen 

Wij zoeken een enthousiaste collega met aantoonbaar MBO-4 werkniveau. Je hebt minimaal enkele (2) jaren  werkervaring in een soortgelijke functie. Het is een pré als je ervaring hebt met geautomatiseerde  factuurverwerkingssystemen. Je houdt van uitdagingen en hebt de ambitie om jezelf en processen te verbeteren. 

Overige competenties: 

 • Relevante MBO-4-opleiding (bijvoorbeeld boekhouden, financiële administratie); 
 • Affiniteit en ervaring met het gebruik van geautomatiseerde financiële administratieve programma’s. Ervaring met Exact Globe, Synergy en Elvy is een pré; 
 • Kennis van het MS Office pakket (Word/Excel/Outlook); 
 • Zelfstandig en oplossingsgericht; 
 • Ordelijk, secuur en oog voor detail; 
 • Servicegericht en integer; 
 • Goede uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels.

Wij bieden 

Wij bieden een uitdagende baan in een ambitieuze organisatie met gedreven collega’s. Het betreft een aanstelling  voor de duur van 1 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging. Voor deze functie is de CAO-GGZ van toepassing. De  salariëring bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring bij een 36-urige werkweek maximaal €3.101,= bruto per  maand (FWG-schaal 40). 

Informatie en sollicitatie 

We willen een meer inclusieve en diverse organisatie creëren die individuele verschillen in het  personeelsbestand waardeert en ervoor zorgt dat iedereen zich welkom en veilig voelt. Voel je je hiertoe  aangetrokken? Dan nodigen we je van harte uit om uiterlijk 15 mei 2022 te solliciteren. De eerste  gespreksrondes vinden plaats op 19 mei. Een mogelijke tweede gesprek vindt plaats op 23 mei. Gelieve met deze voornoemde data rekening te houden. 

Reageren op deze vacature kan uitsluitend via de link naar het online sollicitatieformulier in de betreffende vacature op www.rutgers.nl/vacatures. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Steven Brenninkmeijer (Senior Finance Controller) via  vacatures@rutgers.nl onder vermelding van het vacaturenummer. Ga voor meer informatie ook naar onze  websites www.rutgers.nl/www.rutgers.international. 

Jouw persoonlijke gegevens zullen zes maanden na afloop van de sollicitatieprocedure vernietigd worden.  Deze vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, MBO, Financiele dienstverlening, Utrecht, Debiteuren Administratie, Financiele Administratie, Randstad, Financieel Medewerker