Financieel medewerker

Financieel medewerker
32-40 uur per week

De opleidingen van de CHE worden ondersteund door de Dienst Service & Expertise waar het team financiën onderdeel van uitmaakt. Het team financiën adviseert de opleidingen, de dienst en de uitvoeringsopgaven over financiële aangelegenheden en verzorgt onder andere de periodieke managementrapportages, de jaarrekening, de financiële administratie en de financiële verwerking van collegegelden. Het team bestaat uit zeven medewerkers. Wegens interne verschuiving zoeken we een enthousiaste collega die zich voornamelijk bezig zal gaan houden met werkzaamheden t.b.v. de financiële verslaglegging alsmede de financiële verantwoording van projecten.

Wat ga je doen?

 • Je voert controle van het grootboek uit, je verwerkt memoriaal boekingen en je ondersteunt in managementrapportages.
 • Je ondersteunt bij het opstellen van begrotingstemplates en de jaarrekening.
 • Je bent verantwoordelijk voor de financiële afhandeling van de Materiële Vaste Activa.
 • Je houdt je bezig met de financiële verantwoording van de projectadministraties en ondersteunt projectleiders in de voortgang van de financiële situatie in de projecten.
 • Je ontwikkelt en onderhoudt de projectadministratie in samenwerking met meerdere afdelingen.
 • In je werk zorg je uiteraard voor naleving van relevante wet- en regelgeving.


Wat neem jij mee?

 • Je hebt een afgeronde opleiding op hbo-niveau, bijvoorbeeld Bedrijfseconomie of SPD Bedrijfsadministratie.
 • Je hebt enige jaren werkervaring.
 • Je hebt ruime kennis van en ervaring met het werken in Excel.
 • Ervaring in het werken met AccountView is een pre.
 • Je weet overzicht te houden en bent stressbestendig.
 • Anderen omschrijven je als meedenkend, enthousiast, accuraat en proactief.
 • Je behaalt graag resultaten in een team en je kunt ook goed zelfstandig werken.
 • Je geeft vanuit de christelijke identiteit op een positieve manier handen en voeten aan de missie en visie van onze hogeschool.


Wat bieden wij?
De CHE is een organisatie waar je je volop kunt ontwikkelen en wisselende rollen kunt vervullen. Verder heeft de CHE goede arbeidsvoorwaarden zoals:

 • Een vakantietoeslag van 8%.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Jaarcontract met de intentie tot verlenging.
 • Studie- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Een salaris afhankelijk van kennis en ervaring tussen € 2.902,39 en € 3.998,91 (op basis van schaal 9 van de hbo cao).


Collega's aan het woord
Henk Langerak is Hoofd huisvesting en beheer en vertelt graag over zijn motivatie om bij de CHE te werken. Bekijk op youtu.be/Pb4siT-aehU de video van Henk. Klik op www.werkenbijdeche.nl voor de verhalen van andere collega's. 

Henk Langerak - Hoofd Huisvesting en Beheer: "Werken bij de CHE is werken met een grote diversiteit aan mensen. Een omgeving waar mensen er echt toe doen en gezien, gehoord en worden. Dat maakt het voor mij aantrekkelijk om bij de Hogeschool te werken."

Wie zijn wij?
De CHE is een christelijke hogeschool, iets waar we trots op zijn. De organisatie gaat met de tijd mee, maar de basis blijft - ook na ruim 60 jaar - hetzelfde: de Bijbel, Gods Woord. We geloven dat God op een liefdevolle manier bij ieders leven en de samenleving betrokken is en dat er door Jezus Christus verzoening en hoop is voor de wereld. De CHE wil een goede en aantrekkelijke werkgever zijn waar de medewerkers zich thuis voelen, zich kunnen ontwikkelen en van elkaar leren. Wij verwachten van medewerkers dat zij bewust kiezen voor integratie van christelijke levensovertuiging in het professioneel handelen. 

De vacature is beschikbaar tot we een geschikte kandidaat geworven hebben.

Heb je interesse?
Herken jij jezelf in het profiel en ben je enthousiast geworden? Dan zien we graag jouw motivatiebrief en cv tegemoet via het sollicitatieformulier op onze website. In jouw motivatie lezen we ook graag hoe jij jouw christelijke identiteit tot uiting wilt laten komen in het werken binnen de Christelijke Hogeschool Ede.

Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Marcel Abbas (teamleider afdeling Financiën) via meabbas@che.nl of 0318-696300. Voor meer informatie over de procedure kun je terecht bij René Janssen (HR adviseur) via rrjanssen@che.nl of 0318-696300.

Geïnspireerd door haar christelijke identiteit, hanteert de CHE een gelijke kansenbeleid en zet zich in voor diversiteit binnen de hogeschool. Gekwalificeerde vrouwen en mannen, ongeacht nationaliteit, culturele achtergrond, geaardheid of beperking zijn van harte welkom om te solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, 1-3 jaar, Parttime, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, Utrecht, Financiele Administratie, Gelderland, Onderwijs/Training, Financieel Medewerker