Leidinggevende controller

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Ben jij controller, al een jaar of vijf? En verveel je je niet graag? Dan kon het wel eens leuk worden in Harderwijk – bij MBM om precies te zijn. We zijn namelijk bedrijfseconomisch adviseurs, met finance en HR als specialisme. En we zijn op zoek naar een enthousiaste controller die leidinggeeft.

Afwisseling
Bij ons zit je niet dag in, dag uit aan dezelfde tafel, met dezelfde mensen naar dezelfde cijfers te kijken, die over dezelfde business gaan. Nee, je ondersteunt bij ons verschillende ondernemers. Allemaal verschillende mensen, met gevarieerde bedrijven en uiteenlopende uitdagingen.

Mee-ondernemen
Jij stelt voor onze klanten jaarrekeningen en tussentijdse rapportages op, en licht de fiscale en financiële structuur door. En daar laat je het niet bij. Je deelt je inzichten met de ondernemer. Aan tafel dus om de cijfers van het online dashboard te bespreken. Mee-ondernemen, noemen wij het.

Leidinggeven
Voor onze (assistent) financieel controllers en HR-adviseurs ben jij een toegewijde teamleider. Je geeft elke collega de juiste aandacht en zorgt voor een strakke planning. Jouw doel: iedereen in zijn kracht zetten.

Ben jij klaar voor deze uitdagende, afwisselende baan? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie, door middel van een motivatiebrief en cv, via werkenbij@mbm.nl. Voor inhoudelijke vragen kan je Eric Molenberg bellen op 0341-431360.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, HBO+, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Dienstverlening algemeen, Controlling, Financiele dienstverlening, Utrecht, Financiele Administratie, Controller, Gelderland, Financial Controller