Accountmanager Preventief en Intensief Beheer

Accountmanager Preventief en Intensief Beheer
36 uur | Den Bosch – Hybride

Creëer je eigen toekomst
Als Accountmanager Preventief en Intensief Beheer maak je onderdeel uit van het team Preventief & Intensief Beheer; een klein team waar je veel inspraak hebt, zelf initiatieven kan uitwerken en echt impact kan maken. Je bent verantwoordelijk voor het voorkomen, signaleren en beheren van relaties met betalingsachterstanden. Je zoekt naar oplossingen die in het belang zijn van onze relaties en de bank. Verantwoordelijkheid, initiatief, klantbelang en maatwerk spreken je aan.

Daar zet je graag jouw talenten voor in als Accountmanager Preventief en Intensief Beheer bij Van Lanschot Kempen.

Verder ben je bezig met het:

  • Het ontwikkelen van nieuwe initiatieven om betalingsachterstanden te voorkomen

  • Meedenken waar we verder kunnen digitaliseren

  • Triggers herkennen en analyseren van onderliggende financiële problemen

Jouw talenten
Assertief, empathisch en oplossingsgericht. Zo kunnen we jou als Accountmanager Preventief en Internsief Beheer het best omschrijven. Talenten die jij inzet om onze klanten iedere dag te gidsen door een continu veranderende wereld. Door verder te denken en door te vragen. En dan komt goed uit als je ook communicatief vaardig bent, ervaring meebrengt in klantcontact en het houden van moeilijke gesprekken.  

Daarnaast heb je:

  • HBO werk- en denkniveau

  • Een analystische aanpak en een pro-actieve houding

  • WFT’s of ben je bereid deze te halen

  • Goede kennis van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Zijn wie je bent
Samen met uiteenlopende klanten toekomstgerichter, duurzamer en datagedreven beleggen en financieren. Zowel nationaal als internationaal. Met ruim 300 jaar ervaring maken we van die ambitie realiteit bij Van Lanschot Kempen. Dat doen we met zo’n 1.700 collega’s verdeeld over verschillende expertises.

Je maakt onderdeel uit van de afdeling Kredietrisico en Bijzonder Beheer en bent werkzaam in het team Preventief & Intensief beheer dat uit twee collega’s bestaat. Binnen de afdeling is er veel oog voor kennisdeling en ruimte om je verder vakinhoudelijk te ontwikkelen.

De mate van innovatie en wendbaarheid van een organisatie is mede afhankelijk van de diversiteit van het personeelsbestand. Dankzij onze verschillen, versterken we elkaar. Wij stimuleren een inclusieve werkomgeving waarin alle collega's zich thuis voelen. Bij ons mag jij gewoon zijn wie je bent. En daar zijn we trots op.

Benieuwd naar verhalen van collega’s en hoe zij het werken bij Van Lanschot Kempen ervaren? Ga naar People & Projects en kom meer te weten!

Turning your talent into value
Dat is wat we doen! Want als jij waarde toevoegt, dan mag je dat van ons natuurlijk ook verwachten. Een goede werk-privébalans met onze ‘hybrid way of working’ is daar een goed voorbeeld van. Daarnaast krijg je als Accountmanager Preventief en Intensief Beheer:

  • Een bruto maandsalaris tussen €2.800 en €3.500 (obv 40 uur), passend bij jouw kennis en ervaring

  • Een flexbudget om voor een deel je eigen secundaire arbeidsvoorwaarden te bepalen. Kies zelf waar je dit budget aan uitgeeft, van vakantietoeslag tot een dertiende maand, extra verlofdagen en nog veel meer.

  • Opleidingsmogelijkheden

En we hebben nog veel meer arbeidsvoorwaarden voor je klaarliggen. Ontdek wat je allemaal krijgt bij Van Lanschot Kempen.

Toon je interesse!
Heb je nog vragen? Laat het Deborah Bristow, Talent Acquisition Consultant weten via d.bristow@vanlanschotkempen.com

Solliciteren kan via de sollicitatiebutton. 

Acquisitie stellen wij niet op prijs. 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Accountant, HBO, 3-5 jaar, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Noord-Brabant