Medewerker Financiële Administratie

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

JKG Knieriem is opzoek naar een gemotiveerde

Medewerker financiële administratie

20 u

 

Heb jij boekhoudkundige ervaring en zoek jij een parttime functie waarbij jij je werktijden flexibel in kan delen? Wij zoeken per direct een medewerker financiële administratie voor gemiddeld 20 uur per week. 

Waar?
Bij J. Knieriem B.V. te Goes (JKG), gespecialiseerd in het produceren van artikelen op het gebied van verkeerssignalisatie. Het bedrijf is zowel in Nederland als ver daarbuiten toonaangevend. JKG maakt deel uit van een bedrijvengroep.

Wat ga je doen?
In deze functie ben je verantwoordelijk voor een zeer breed takenpakket binnen onze financiële administraties.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan onder meer uit het verwerken van de bankmutaties, inkoop- en verkoopfacturen boeken, maandelijks afsluiten van het grootboek, het genereren en verzenden van facturen, bewaken van betalingstermijnen, controleren van de kredietwaardigheid van klanten en het verrichten van betalingen.

Samen met jouw collega ben je er verantwoordelijk voor dat alle mutaties voor de verschillende entiteiten juist, tijdig en volledig worden verwerkt.

Je rapporteert aan de financieel manager van de H3-Groep.

Wat neem je mee?

  • Jij bent een financieel medewerker die methodisch en accuraat te werk gaat,  snel kan schakelen tussen diverse werkzaamheden en
  • Je hebt een opleiding bedrijfsadministratie op mbo 4-niveau of hoger afgerond;
  • Je beschikt over enige jaren relevante werkervaring;
  • je maakt je geautomatiseerde systemen makkelijk eigen;
  • je bent proactief als informatie niet juist, niet tijdig of niet volledig wordt aangeleverd.
  • Je hebt snel door hoe processen werken en vindt het leuk om deze te verbeteren als dat nodig is.

Wat biedt JKG?

  • Een veelzijdige parttime functie die bijvoorbeeld goed te combineren is met een gezin met schoolgaande kinderen.
  • Een functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid bij het uitvoeren van je werkzaamheden.
  • Van toepassing is de cao Metaal & Techniek
  • Natuurlijk stemmen wij de arbeidsvoorwaarden af op jouw kennis, ervaring en het enthousiasme dat je meebrengt!

Wie zijn wij?
JKG is het moederbedrijf van de Knieriem Groep. Deze organisatie met bijna 60 medewerkers ontwikkelt en produceert alle soorten bewegwijzering, kentekenplaten, voertuigmarkeringen en spuitgietartikelen. Ook ontwerpt en bouwt zij machines voor het vervaardigen van kentekenplaten.

De groep is een toonaangevende partij binnen de branche van verkeerssignalisatie, zowel in Nederland als ver daarbuiten. De afgelopen jaren zijn onze activiteiten toegenomen waardoor er ruimte is voor een nieuwe collega op de afdeling.

Geïnteresseerd?
Kijk op Zaken verzorgt de werving- en selectieprocedure voor deze functie. Upload je brief met cv via onze sollicitatiepagina. Neem voor meer informatie over de vacature gerust contact op via 06-14360011. Voor meer informatie over de organisatie, zie ook: www.jkg.nl, www.gepal.nl, www.naamplaat.nl, en www.straatnaambord.nl

Wij stellen je reactie op prijs!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, 3-5 jaar, In overleg, MBO, Betalingen, Zeeland, Financiele Administratie, Industrie/Techniek, Noord-Brabant, Financieel Manager, Financieel Medewerker