Administrateur Wonen

 

Volkshuisvesting zoekt een:

Administrateur Wonen
Voor 36 uur per week

Met jouw cijfermatig inzicht en administratieve kwaliteiten richt Volkshuisvesting Arnhem haar blik op de toekomst. Cijfers en administratie, het zijn jouw 2 grootste liefdes die perfect samenkomen bij deze baan voor 36 uur in de week. Het is belangrijk dat je vanuit het hier en nu ook naar de toekomst wilt kijken. De huidige processen moeten verbeteren om het administratieve cijferwerk sneller en soepeler te laten verlopen. Daarnaast is er volop ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Jouw werk
Jij draagt als administrateur wonen de verantwoordelijkheid voor kwaliteit, permanentie en transparantie van de administratie. Door jou is de basisregistratie op orde en wordt alles correct in ons ERP-systeem gezet, zodat we de goede bedragen in rekening brengen. Als dit niet goed gaat, merkt de klant dat en komen de vragen en klachten bij jou terecht. Natuurlijk los je die adequaat op, maar door jouw procesverbeteringen weet je meestal te voorkomen dat het zover komt.

Jouw doel is om samen te zorgen dat de afdeling op een hoger niveau komt door slimmer te werken. Jij draagt daaraan bij door als administrateur wonen bij Volkshuisvesting Arnhem:

 • Bezig te zijn met prolongatie en te zorgen voor de juiste afrekening van servicekosten.
 • Te zorgen dat maandelijks alle kosten verwerkt worden, zodat die bij huurders geïncasseerd kunnen worden.
 • Rapportages op te stellen over het stambestand huren, verkoop woningen en leefbaarheid.
 • Te functioneren als kerngebruiker van ons automatiseringssysteem wat betekent dat je alle ins en outs kent.


Jouw nieuwe werkgever
Volkshuisvesting is al sinds 1908 actief in de gemeente Arnhem met het bouwen en het beheren van woningen voor mensen die zelf moeilijk in hun huisvesting kunnen voorzien. We werken met 150 collega’s aan prettig wonen in Arnhem. Daarvoor beheren we ongeveer 13.000 woningen. We zijn een maatschappelijke organisatie en stellen de mens centraal. Openheid en betrokkenheid kenmerken al onze sociale contacten.

Bij jouw nieuwe werkplek is goede parkeergelegenheid, ook per openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar. Eenmaal op je werkplek bundel je de krachten met 3 betrokken en dienstverlenende collega’s. Daarnaast werk je veel samen met medewerkers van de Crediteurenadministratie. Waar jouw collega’s misschien iets meer kijken naar de korte termijn, bloei jij helemaal op als je je ook met de lange termijn bezig mag houden. Jouw leidinggevende geeft je wat targets mee en daarna krijg je veel vrijheid om zelf je werk te doen. Je wordt gecoacht en er wordt resultaat- en veranderingsgericht aangestuurd.

Jouw fundament

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.700,- tot maximaal € 3.850,- (op fulltime basis).
 • Flexibele werktijden met mogelijkheid om 4 dagen te werken.
 • Een pensioenregeling.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • 189,8 verlofuren (dagen afhankelijk van werkrooster).
 • Verschillende opleidingsfaciliteiten.


Dit heb jij in huis
Boekhouden zit bij jou in de genen. Je bent zelfstandig en iemand die het voortouw neemt. De afdeling moet naar een hoger niveau en jij durft die verantwoordelijkheid te nemen. Met jouw frisse ideeën en professionele houding weet je iedereen mee te krijgen. Je bent kritisch op de processen en durft de vervolgvraag te stellen. Natuurlijk ben je als professional heel secuur in je werk en zorg je dat je collega’s de ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving meekrijgen. Maar dat is niet alles, jij hebt ook nog:

 • Minimaal een mbo-niveau 4 opleiding administrateur of hbo-opleiding afgerond in een bedrijfseconomische richting.
 • Zo’n 2 tot 5 jaar werkervaring niet per se in de sector, maar wel als administrateur.
 • Een warme band met ICT.
 • Ervaring met Excel en bij voorkeur met Empire, wat veel bij woningcorporaties wordt gebruikt.


Op jouw lijf geschreven?
Zet de volgende stap in jouw carrière door jouw cv en motivatie te sturen naar ikwileenbaan@volkshuisvesting.nl o.v.v. Administrateur Wonen. Voor meer informatie en vragen over de vacature schakel je met Helga Pannekoek, h.pannekoek@volkshuisvesting.nl of (026) 3712 743 Reageren kan tot en met 26 maart 2018. De eerste gesprekken zijn gepland op donderdag 5 april 2018. Kijk op www.volkshuisvesting.nl voor meer informatie over onze organisatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, MBO, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Gelderland, Financieel Medewerker