Jr. Manager Accountancy & Advisory

DIT GA JIJ DOEN
Als Jr. Manager Accountancy & Advisory ben je betrokken bij de uitvoering van samenstel-, en adviesopdrachten waarbij de kwaliteit van de uitvoering van de werkzaamheden voldoet aan onze kwaliteitsstandaard. Ook draag je bij aan het in stand houden en uitbouwen van het bestaande relatiebestand. Communicatie is een belangrijk onderdeel van je werk.

Daarnaast bestaan je werkzaamheden onder andere uit:

 • Signaleren en begeleiden van financieel en fiscaal juridische vraagstukken zoals prognoses en herstructureringen;
 • Signaleren van cross-selling mogelijkheden en het signaleren en opzetten van verbeterprojecten;
 • Zelfstandig bespreken van rapportages en jaarrekening en daaruit voortvloeiende adviezen met relaties;
 • Opstellen van offertes en opdrachtbevestigingen.

DIT BEN JIJ
Jij bent doortastend en gericht op de relatie. Jij weet door jouw houding mensen op een positieve manier te enthousiasmeren.

Als Jr. Manager Accountancy & Advisory herken je jezelf in het volgende profiel:

 • Afgeronde HBO opleiding en afgeronde relevante Post HBO opleiding (bijvoorbeeld AC/BE);
 • Minimaal 6 jaar werkervaring;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, teamgeest en inzicht in de problematiek van de ondernemer;
 • Integer, objectief en deskundig;
 • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit;
 • Onafhankelijk en beschikkend over een ‘rechte rug’.

DIT BIEDEN WIJ
RSM beschikt over de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer. Daarnaast bieden we je uitgebreide arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Een goede pensioenregeling
 • Een goede werk-privé balans: Natuurlijk werken we hard, maar werken is niet het enige wat we belangrijk vinden. Samen werken we aan een goede werk-privé balans.
 • Een goede mobiliteitsregeling: Een leaseauto/budget of reiskostenvergoeding.

DIT ZIJN WIJ
RSM is wereldwijd het zesde netwerk van zelfstandige accountancy- en belastingadviesorganisatie met ruim 860 kantoren in meer dan 123 landen en ruim 51.000  professionals. Met 600 professionals verdeeld over 9 vestigingen in Nederland staat RSM midden in de maatschappij. De lokale betrokkenheid, gecombineerd met de regionale expertise en het internationale RSM-netwerk maakt RSM tot een uitstekende sparringpartner voor middelgrote organisaties. Daarnaast beschikt RSM over een eigen Vaktechniek- en Opleidingsbureau. Zo zorgen we er voor dat onze medewerkers kwalitatief hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden, klanten spiegelen wanneer dat nodig is en altijd oog hebben voor de impact die we als RSM in de maatschappij willen hebben. Meer informatie over werken bij RSM vind je via Wij zijn RSM.

JIJ X WIJ

Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie? Stuur je vraag via onderstaand Whatsapp nummer of neem contact op met:

Contactpersoon: Martin Quaak
Telefoonnr. werk: 06 - 25 25 59 85
E-mail werk: mquaak@rsmnl.nl

Interesse?

Solliciteer via de 'Solliciteerbutton'


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Amsterdam, Bepaalde tijd, HBO+, Parttime, HBO, 5-10 jaar, > 10 jaar, Consultancy, Corporate Finance, Financiele dienstverlening, Randstad, Financieel Adviseur, Financieel Manager