Administrateur Vastgoed

Volkshuisvesting zoekt een:

Administrateur Vastgoed
Voor 36 uur per week

Met jouw cijfermatig inzicht en administratieve kwaliteiten richt Volkshuisvesting Arnhem haar blik op de toekomst. Cijfers en administratie, het zijn jouw 2 grootste liefdes die perfect samenkomen bij deze baan voor 36 uur in de week. Het is belangrijk dat je vanuit het hier en nu ook naar de toekomst wilt kijken. De huidige processen moeten verbeteren om het administratieve cijferwerk sneller en soepeler te laten verlopen. Daarnaast is er volop ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Jouw werk
Jij draagt als administrateur Vastgoed de verantwoordelijkheid voor kwaliteit, permanentie en transparantie van de administratie. Door jou is de maandrapportage op orde en is de financial controller hiervan op de hoogte. De administratie van planmatig onderhoud, de duurzaamheidsprojecten en vastgoedontwikkeling zijn jouw domein. Vanzelfsprekend neem je de projectleiders mee in de financiële kant van hun projecten. Voor jou klopt het pas als je de projectleider inzicht hebt gegeven en vooruit kan laten denken.
Jouw doel is om samen te zorgen dat de projectadministratie op een hoger niveau komt door slimmer te werken. Jij draagt daaraan bij door als administrateur Vastgoed bij Volkshuisvesting Arnhem:

 • Bezig te zijn met de cijfers van de projecten en de juiste afstemming met de financial controller.
 • Te zorgen dat de projectleiders inzichtelijk hebben hoe hun projecten er voor staan, door overleg en rapportage.
 • Rapportages op te stellen over planmatig onderhoud, duurzaamheid en vastgoedontwikkeling.
 • Te functioneren als kerngebruiker van ons automatiseringssysteem wat betekent dat je bovengemiddeld alle ins en outs kent.


Jouw nieuwe werkgever
Volkshuisvesting is al sinds 1908 actief in de gemeente Arnhem met het bouwen en het beheren van woningen voor mensen die zelf moeilijk in hun huisvesting kunnen voorzien. We werken met 150 collega’s aan prettig wonen in Arnhem. Daarvoor beheren we ongeveer 13.000 woningen. We zijn een maatschappelijke organisatie en stellen de mens centraal. Openheid en betrokkenheid kenmerken al onze sociale contacten.

Bij jouw nieuwe werkplek is goede parkeergelegenheid, ook per openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar. Eenmaal op je werkplek bundel je de krachten met 3 betrokken en dienstverlenende collega’s. Daarnaast werk je veel samen met de projectleiders van de afdeling Vastgoed. Waar jouw collega’s zich richten op de interne organisatie, kijk jij ook graag naar de cijfermatige kant van de stenen van Volkshuisvesting. Jouw leidinggevende geeft je richtlijnen en daarna krijg je veel vrijheid om zelf je werk te doen. Je wordt gecoacht en er wordt resultaat- en veranderingsgericht aangestuurd.

Jouw fundament

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.700,- tot maximaal € 3.850,- (op fulltime basis).
 • Flexibele werktijden met mogelijkheid om 4 dagen te werken.
 • Een pensioenregeling.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • 189,8 verlofuren (dagen afhankelijk van werkrooster).
 • Verschillende opleidingsfaciliteiten.


Dit heb jij in huis
Boekhouden zit bij jou in de genen. Je bent zelfstandig en iemand die het voortouw neemt. De samenwerking met de projectleiders mag naar een hoger niveau en jij durft die verantwoordelijkheid te nemen. Hierbij verlies je de verbinding met je collega’s van financiën niet uit het oog. Met jouw frisse ideeën en professionele houding weet je iedereen mee te krijgen. Je bent kritisch op de processen en durft de vervolgvraag te stellen. Natuurlijk ben je als professional heel secuur in je werk en zorg je dat je collega’s de ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving meekrijgen. Maar dat is niet alles, jij hebt ook nog:

 • Minimaal een mbo-niveau 4 opleiding administrateur of hbo-opleiding afgerond in een bedrijfseconomische richting.
 • Zo’n 2 tot 5 jaar werkervaring niet per se in de sector, maar wel als administrateur.
 • Grondige kennis van ICT. Ervaring met Excel en bij voorkeur met Empire, wat veel bij woningcorporaties wordt gebruikt.


Op jouw lijf geschreven?
Zet de volgende stap in jouw carrière door jouw cv en motivatie te sturen naar ikwileenbaan@volkshuisvesting.nl o.v.v. Administrateur Vastgoed. Voor meer informatie en vragen over de vacature schakel je met Frans van de Koevering, f.vd.koevering@volkshuisvesting.nl of (026) 3712 781. Reageren kan tot en met 26 maart 2018. De eerste gesprekken zijn gepland op woensdag 4 april 2018. Kijk op www.volkshuisvesting.nl voor meer informatie over onze organisatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, MBO, Consultancy, Financiele Administratie, Gelderland, Financieel Medewerker, Overheid, Zakelijke dienstverlening