Assistant Tax Manager

DIT GA JIJ DOEN
Je staat niet alleen aan de wieg van een fiscaal advies, maar vervult ook een belangrijke rol bij de implementatie en het onderhoud ervan. Het uitdagende van het werken in ons team is de mogelijkheid om je direct te onderscheiden en een eigen invloed te hebben. Je beschikt als Assistant Tax Manager over een relevante fiscale achtergrond en je bent vertrouwd met de fiscale dienstverlening. Je zit vaak met de ondernemer zelf (DGA) aan tafel. Het begeleiden en verder ontwikkelen van onze medewerkers zal ook een belangrijk onderdeel van je takenpakket zijn.

DIT BEN JIJ
Door jouw leiderschapskwaliteiten stuur jij opdrachten aan, bewaak je de relatie met de cliënt en bouw je deze relatie uit. 
Als Assistant Tax Manager herken je jezelf in het profiel:

  • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring;
  • Afgeronde studie fiscaal recht of fiscale economie en de driejarige opleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) bijna afgerond;
  • Werkervaring in de generale praktijk is een pre;
  • Ambitieus en gedreven in je persoonlijke en professionele ontwikkeling;
  • Klantgericht, stressbestendig en je ziet in problemen de uitdaging om de juiste oplossing te vinden;
  • Onafhankelijk en beschikkend over een ‘rechte rug’;
  • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en daarnaast ben je maatschappelijk betrokken.

DIT BIEDEN WIJ
Bij RSM leer je snel, ontwikkel je je snel en geef je zelf richting aan je carrière. We bieden je een uitdagende, motiverende omgeving waarin je je optimaal kunt ontwikkelen. RSM beschikt over de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer.  Daarnaast bieden we je zeer goede arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een goede pensioenregeling
  • Een uitgebreid secundair arbeidsvoorwaardenpakket: Je ontvangt o.a. een individueel keuzebudget (IKB), iPhone, laptop en vitaliteitsbudget. Het IKB kun je o.a. inzetten voor een leaseauto of extra vakantiedagen;
  • Een goede werk-privé balans: Met onder meer flexibele werktijden en de mogelijkheid om voor een deel thuis te werken we aan een goede werk-privé balans.

DIT ZIJN WIJ
RSM is wereldwijd het zesde netwerk van zelfstandige accountancy- en belastingadviesorganisatie met ruim 860 kantoren in meer dan 123 landen en ruim 51.000  professionals. Met 600 professionals verdeeld over 9 vestigingen in Nederland staat RSM midden in de maatschappij. De lokale betrokkenheid, gecombineerd met de regionale expertise en het internationale RSM-netwerk maakt RSM tot een uitstekende sparringpartner voor middelgrote organisaties. Daarnaast beschikt RSM over een eigen Vaktechniek- en Opleidingsbureau. Zo zorgen we er voor dat onze medewerkers kwalitatief hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden, klanten spiegelen wanneer dat nodig is en altijd oog hebben voor de impact die we als RSM in de maatschappij willen hebben. Meer informatie over werken bij RSM vind je via Wij zijn RSM.

JIJ X WIJ

Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie? Stuur je vraag via onderstaand Whatsapp nummer of neem contact op met:

Contactpersoon: Martin Quaak
Telefoonnr. werk: 06 - 25 25 59 85
E-mail werk: mquaak@rsmnl.nl

Interesse?

Solliciteer via de 'Solliciteerbutton'
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Amsterdam, Bepaalde tijd, HBO+, Parttime, 3-5 jaar, Belasting, 5-10 jaar, Assistent Finance Manager, Financiele dienstverlening, Belastingadviseur, Financiele Administratie, Noord-Holland