Assistant Tax Manager Transfer Pricing

DIT GA JIJ DOEN
Je bedient een brede cliëntenkring en werkt vestiging overstijgend in een sterk groeiend team met een echte hands-on mentaliteit. Je bent betrokken bij transfer pricing projecten van het begin tot het eind. Dit maakt dat je snel kunt groeien in het opdoen van kennis en werkervaring. Je begeleidt minder ervaren collega’s en ontvangt actieve coaching van ervaren professionals.

Je werkzaamheden en taken zijn zeer divers en bestaan onder meer uit:

 • Houden van interviews met klanten op locatie (in binnen en buitenland);
 • Opstellen van Advance Pricing Agreements en het voeren van discussies hierover met het APA team van de belastingdienst;
 • Adviseren over transfer pricing  risico’s, bijvoorbeeld in due diligence opdrachten;
 • Onderhouden van contacten met cliënten en werven van nieuwe cliënten en transfer pricing projecten.

DIT BEN JIJ
Jij bent een stevige gesprekspartner en kunt goed omgaan met uitdagingen. Jij weet door jouw flexibiliteit jouw team op een positieve manier te enthousiasmeren. Als Assistant Tax Manager Transfer Pricing herken je jezelf in het volgende profiel:

 • Afgeronde fiscale of economische opleiding op universitair niveau en bezig met de driejarige opleiding van de NOB; 
 • Minimaal 4 jaar aan relevante transfer pricing werkervaring;
 • Nederlands is jouw moedertaal en je beschikt over uitstekende transfer pricing kennis;
 • Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Engels is een pre;
 • Onafhankelijk en beschikkend over een ‘rechte rug’;
 • Werkervaring met het begeleiden en ontwikkelen van de minder gevorderde medewerkers en je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in uiteenlopende situaties, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en daarnaast ben je maatschappelijk betrokken.

DIT BIEDEN WIJ
Bij RSM leer je snel, ontwikkel je je snel en geef je zelf richting aan je carrière. We bieden je een uitdagende, motiverende omgeving waarin je je optimaal kunt ontwikkelen. RSM beschikt over de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer. Daarnaast bieden we je goede arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Een goede werk-privé balans: Natuurlijk werken we hard, maar werken is niet het enige wat we belangrijk vinden. Samen werken we aan een goede werk-privé balans.
 • Een goede studieregeling: Wij vinden het belangrijk dat jij je ontwikkelt. Daarom bieden wij een goede studieregeling en de mogelijkheid tot het volgen van vaktechnische opleidingen en soft skills-trainingen.
 • Een goede mobiliteitsregeling: Een leaseauto/budget of reiskostenvergoeding.

DIT ZIJN WIJ
RSM is wereldwijd het zesde netwerk van zelfstandige accountancy- en belastingadviesorganisatie met ruim 860 kantoren in meer dan 123 landen en ruim 51.000  professionals. Met 600 professionals verdeeld over 9 vestigingen in Nederland staat RSM midden in de maatschappij. De lokale betrokkenheid, gecombineerd met de regionale expertise en het internationale RSM-netwerk maakt RSM tot een uitstekende sparringpartner voor middelgrote organisaties. Daarnaast beschikt RSM over een eigen Vaktechniek- en Opleidingsbureau. Zo zorgen we er voor dat onze medewerkers kwalitatief hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden, klanten spiegelen wanneer dat nodig is en altijd oog hebben voor de impact die we als RSM in de maatschappij willen hebben. Meer informatie over werken bij RSM vind je via Wij zijn RSM.

JIJ X WIJ

Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie? Stuur je vraag via onderstaand Whatsapp nummer of neem contact op met:

Contactpersoon: Pernille Kelderman
Telefoonnr. werk: 06 - 82 62 39 34
E-mail werk: pkelderman@rsmnl.nl


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Belasting, 5-10 jaar, Assistent Finance Manager, Financiele dienstverlening, Belastingadviseur, Financiele Administratie, Noord-Brabant