(Assistant) Tax Manager BTW

DIT GA JIJ DOEN
Je bedient een brede cliëntenkring. Geen uitdaging gaat te ver. Je werkt in een jong, dynamisch en sterk groeiend team met een echte hands-on mentaliteit.
Jouw voornaamste taak is om cliënten zelfstandig te bedienen en een proactieve bijdrage te leveren op vaktechnisch gebied. Het begeleiden en verder ontwikkelen van onze medewerkers zal ook een belangrijk onderdeel van je takenpakket zijn.

“Op de fiscale afdeling begin je als generalist. Je komt in aanraking met het hele spectrum van belastingen: vermogensbelasting, erfrecht, inkomensbelasting et cetera. Je kunt echt alles proberen. Zo ontdek je wat je het leukst vindt en waar je goed in bent en kun je je eventueel specialiseren.” (Monique Bakker, Assistant Tax Manager)

DIT BEN JIJ
Door jouw leiderschapskwaliteiten stuur jij opdrachten aan, bewaak je de relatie met de cliënt en bouw je deze relatie uit.
Als (Assistant) Tax Manager btw herken je jezelf in het profiel:

 • Studie fiscaal recht of fiscale economie afgerond; 
 • Ingeschreven als NOB-lid (Nederlandse Orde van Belastingadviseurs) of reeds gestart met de SOB-opleiding met profiel omzetbelasting;
 • Tenminste 4 – 12 jaar relevante werkervaring;
 • Ambitieus en gedreven in je persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • Klantgericht, stressbestendig en je ziet in problemen de uitdaging om de juiste oplossing te vinden;
 • Werkervaring in de btw-praktijk is een vereiste, bij voorkeur in alle facetten van de btw;
 • Onafhankelijk en beschikkend over een ‘rechte rug’;
 • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en daarnaast ben je maatschappelijk betrokken.

DIT BIEDEN WIJ
Bij RSM leer je snel, ontwikkel je je snel en geef je zelf richting aan je carrière. We bieden je een uitdagende, motiverende omgeving waarin je je optimaal kunt ontwikkelen. RSM beschikt over de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer. Daarnaast bieden we je goede arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Een goede werk-privé balans: Natuurlijk werken we hard, maar werken is niet het enige wat we belangrijk vinden. Samen werken we aan een goede werk-privé balans.
 • Een goede studieregeling: Wij vinden het belangrijk dat jij je ontwikkelt. Daarom bieden wij een goede studieregeling en de mogelijkheid tot het volgen van vaktechnische opleidingen en soft skills-trainingen.
 • Young RSM: Leer collega’s van jouw vestiging en andere vestigingen persoonlijk kennen en doe mee met leuke activiteiten met Young RSM.

DIT ZIJN WIJ
RSM is wereldwijd het zesde netwerk van zelfstandige accountancy- en belastingadviesorganisatie met ruim 860 kantoren in meer dan 123 landen en ruim 51.000  professionals. Met 600 professionals verdeeld over 9 vestigingen in Nederland staat RSM midden in de maatschappij. De lokale betrokkenheid, gecombineerd met de regionale expertise en het internationale RSM-netwerk maakt RSM tot een uitstekende sparringpartner voor middelgrote organisaties. Daarnaast beschikt RSM over een eigen Vaktechniek- en Opleidingsbureau. Zo zorgen we er voor dat onze medewerkers kwalitatief hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden, klanten spiegelen wanneer dat nodig is en altijd oog hebben voor de impact die we als RSM in de maatschappij willen hebben. Meer informatie over werken bij RSM vind je via Wij zijn RSM.

JIJ X WIJ

Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie? Stuur je vraag via onderstaand WhatsApp nummer of neem contact op met:

Contactpersoon: Martin Quaak
Telefoonnr. werk: 06 - 25 25 59 85
E-mail werk: mquaak@rsmnl.nl


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Amsterdam, Bepaalde tijd, HBO+, Parttime, 3-5 jaar, Belasting, 5-10 jaar, > 10 jaar, Assistent Finance Manager, Financiele dienstverlening, Belastingadviseur, Financiele Administratie, Noord-Holland